Φλαμπουράρης: Στο τελικό της στάδιο η επένδυση στο Ελληνικό

Φλαμπουράρης: Στο τελικό της στάδιο η επένδυση στο Ελληνικό

Στο τελικό της στάδιο βρίσκεται η επένδυση στο Ελληνικό, σύμφωνα με Δελτίο Τύπου του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, για την πορεία της επένδυσης, στην οποία συμμετείχαν ο κ. Φλαμπουράρης, η συντονίστρια του έργου Θεοπίστη Πέρκα και οι ηγεσίες του ΤΑΙΠΕΔ και της “Ελληνικό Α.Ε” και όπως ανακοινώθηκε:

– ολοκληρώθηκε στις 14.5.2019 η δημόσια διαβούλευση επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων και

– συνεδρίασε σήμερα 17.5.2019 το κεντρικό Συμβούλιο Διοίκησης για την Αξιοποίηση της Δημόσιας Περιουσίας, με θέμα την παρουσίαση των μελετών για την έγκριση των προβλεπόμενων Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων.

Παράλληλα αποσαφηνίστηκαν οι επόμενες ενέργειες για την επιτυχή ολοκλήρωση του διεθνούς διαγωνισμού για την έκδοση άδειας καζίνο στο Ελληνικό, ο οποίος βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ έγινε ειδική αναφορά στις απαραίτητες ενέργειες που δρομολογούνται αναφορικά με την κατεδάφιση των αυθαίρετων κτισμάτων στον αιγιαλό.

“Μετά τη σημερινή συνάντηση, η Κυβέρνηση εκτιμά ότι η ολοκλήρωση της επένδυσης του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού – Αγ. Κοσμά θα είναι εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος και θα ολοκληρωθεί υπό την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ”, επισημαίνει ο υπουργός Επικρατείας Αλ. Φλαμπουράρης. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter