Φλαμπουράρης για δίωξη Βαξεβάνη: Οι «κατηγορίες» πρέπει άμεσα να αποσυρθούν

Φλαμπουράρης για δίωξη Βαξεβάνη: Οι «κατηγορίες» πρέπει άμεσα να αποσυρθούν

Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη εξαπολύει ο Αλέκος Φλαμπουράρης για τα στρατοδικεία που στήνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη και τη δίωξη του Κώστα Βαξεβάνη και της Γιάννας Παπαδάκου.

«Η δεξιά κυβέρνηση της ΝΔ, από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας, έδειξε ότι θέλει η δημοσιογραφία να εξυπηρετεί τη δική της «αλήθεια» κι όχι την αντικειμενική πληροφόρηση, όπως έχει υποχρέωση»,  υπογραμμίζει ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

«Προς τούτο χρησιμοποιεί κάθε θεμιτό κι αθέμιτο μέσο. Είτε μοιράζοντας χρήματα στα ΜΜΕ εξαγοράζοντάς τα, είτε εκβιάζοντας τις ιδιοκτησίες τους με το κόψιμο των διαφημίσεων, είτε απειλώντας δημοσιογράφους με απολύσεις με στόχο την υποταγή στα προτάγματα της δικής της εξουσίας», προσθέτει.

«Ότι όμως θα προχωρούσαν στη στοχοποίηση των δύο δημοσιογράφων, της κ. Γιάννας Παπαδάκου και του κ. Κώστα Βαξεβάνη, ενοχοποιώντας τη δημοσιογραφική έρευνα που διεξάγουν και μάλιστα με την κατηγορία συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, ξεπερνά κάθε όριο γιατί θίγουν και θέτουν σε κίνδυνο τα θεμέλια της Δημοκρατίας μας», τονίζει.

«Αυτές οι “κατηγορίες” θα πρέπει άμεσα να αποσυρθούν», καταλήγει.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter