Φλωρίδης στην πρόταση δυσπιστίας: «Για τα μπάζα όσοι μιλούν για μπάζωμα»

Φλωρίδης στην πρόταση δυσπιστίας: «Για τα μπάζα όσοι μιλούν για μπάζωμα»

Σε παροξυσμό βρέθηκε για άλλη μια φορά από το βήμα της Βουλής ο Γιώργος Φλωρίδης, διατυπώνοντας χαρακτηρισμούς που δεν αρμόζουν σε έναν υπουργό Δικαιοσύνης και εκφράζοντας περιπαικτικές προσεγγίσεις για ευαίσθητα ζητήματα που απασχολούν τους συγγενείς θυμάτων του εγκλήματος των Τεμπών, όπως το μπάζωμα του τόπου της τραγωδίας.

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτηση του, συμπέρανε πως είναι «για τα μπάζα όσοι από τους πολιτικούς χρησιμοποιούν αυτό το θολό πράγμα για τα μπαζώματα», ενώ νωρίτερα με χιουμοριστική (!) διάθεση είπε: Μπαζώθηκε λέει ο χώρος, για φαντάσου. Ω τι χώματα είναι αυτά;».

Σε αυτό το πλαίσιο, ο υπουργός κατηγόρησε για «αριστερόστροφο φασισμό» τα προοδευτικά κόμματα -επικαλούμενος τη φράση του Μίκη Θεοδωράκη στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα για τη Συμφωνία των Πρεσπών- επειδή επιμένουν στην κατηγορία της συγκάλυψης, η οποία «σκοπό έχει να ελαχιστοποιηθεί έως καταργηθεί η εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού απέναντι στους θεσμούς της ελληνικής δημοκρατίας».

Ο υπουργός Δικαιοσύνης στηλίτευσε, επίσης, ότι η αντιπολίτευση δεν κατέθεσε πρόταση σύστασης Προανακριτικής κατά του Κώστα Καραμανλή, όπως επίσης ότι στη συζήτηση του πορίσματος της πλειοψηφίας για την Εξεταστική δεν υπέβαλλε πρόταση δυσπιστίας. «Ποτέ κατατέθηκε πρόταση δυσπιστίας; Όταν ήρθε ένα νεύμα από κάπου…» σχολίασε με νόημα, φωτογραφίζοντας τον όμιλο Μαρινάκη αποκαλώντας «ψεύτικο» τον τίτλο του δημοσιεύματος για την επιτελική μονταζιέρα.

Αίσθηση προκάλεσε ότι παρά τις προκλήσεις από τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους της αντιπολίτευσης, ο Γ. Φλωρίδης απέφυγε να απαντήσει για το αν επιμένει στις δηλώσεις πως δεν είχε συμμετάσχει στις προηγούμενες εκλογές στην περίπτωση που βρισκόταν στη θέση του Κ. Καραμανλή.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα Τέμπη: Εξαφάνισαν συνομιλία του νεκρού μηχανοδηγού και του σταθμάρχη Λάρισας (Έγγραφο)

Τέμπη: Από τον Σεπτέμβριο είχαν καταγγείλει αλλοίωση ηχητικών και συνομιλιών, αλλά ο ανακριτής αδιαφόρησε (Έγγραφο)

Τέμπη – Καταστροφή συνομιλιών από ΟΣΕ – Το αίτημα στον ανακριτή και οι φόβοι για αλλοίωση στοιχείων

Συνεχίζει τον εμπαιγμό των συγγενών θυμάτων στα Τέμπη ο Τριαντόπουλος: «Ήμουν συντονιστής Κρατικής Αρωγής, όχι Πολιτικής Προστασίας» (Video)

Εξώδικο μηχανοδηγών σε ΟΣΕ: Απαιτούν απαντήσεις για τη μονταρισμένη συνομιλία – «Δεν πρόκειται να ξεχάσουμε»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter