Φλόριντα: Αυτός είναι ο δράστης της επίθεσης- Βετεράνος του Ιράκ (photos & video)

Φλόριντα: Αυτός είναι ο δράστης της επίθεσης- Βετεράνος του Ιράκ (photos & video)

Ο δράστης της επίθεσης στη Φλόριντα, που άνοιξε πυρ στο Διεθνές Αεροδρόμιο Φορτ Λόντερντεϊλ Χόλιγουντ. αφήνοντας πίσω του 5 νεκρούς και 8 τραυματίες είναι βετεράνος του Ιράκ, έχει συλληφθεί και ανακρίνεται από τις αρχές.

Ο δράστης της επίθεσης στη Φλόριντα, που άνοιξε πυρ στο Διεθνές Αεροδρόμιο Φορτ Λόντερντεϊλ Χόλιγουντ, αφήνοντας πίσω του 5 νεκρούς και 8 τραυματίες είναι βετεράνος του Ιράκ, έχει συλληφθεί και ανακρίνεται από τις αρχές.

Ονομάζεται κ είναι ο Εστεμπάν Σαντιάγο είναι γεννημένος στο Νιου Τζέρσι και βετεράνος στο Ιράκ.Ανήκε στην Εθνική Φρουρά της Αλάσκα, απ’ όπου και αποστρατεύτηκε.

Ο Σαντιάγο “έχασε το μυαλό του” μετά την υπηρεσία του στο Ιράκ, είπε η θεία του σε ιστοσελίδα του Νιου Τζέρσι. Είπε επίσης ότι ο δράστης έχει μεγαλώσει στο Πουέρτο Ρίκο και πως επέστρεψε στο νησί μετά την υπηρεσία του στη Μέση Ανατολή και νοσηλεύτηκε με ψυχολογικά προβλήματα.

Η θεία
του δράστη είπε ακόμα πως πρόσφατα βρήκε δουλειά ως security στην Αλάκα, και έγινε
πατέρας τον περασμένο χρόνο.Όπως αποκάλυψε ο αδερφός του στο NBC ο Σαντιάγο
λάμβανε ακόμα βοήθεια για τα ψυχολογικά του προβλήματα, ενώ είχε στην κατοχή
του όπλο. 

Αυτόπτης μάρτυρας είπε πως αρχικά νόμιζε πως κάποιος είχε ρίξει βαρελότα. Όταν όμως άρχισε να ακούσει ουρλιαχτά από τους επιβάτες που έτρεχαν πανικόβλητοι μακριά από το σημείο της επίθεσης, κατάλαβε ότι πρόκειται για επίθεση.

Όπως περιέγραψε στο MSNBC ο αυτόπτης μάρτυρας Μαρκ Λία «πυροβολούσε τον κόσμο αδιακρίτως» λέγοντας επίσης πως ο δράστης είχε ένα περίστροφο και πολλούς γεμιστήρες. και έστρεψε το όπλο του εναντίον των ανθρώπων που προσπαθούσαν να κρυφτούν.

Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ σε ανάρτηση του στο twitter γράφει ότι παρακολουθεί τις εξελίξεις προσθέτοντας “οι σκέψεις μου και οι ευχές μου για όλους”

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/817453219613917185

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter