Φώφη Γεννηματά: «Μου ξέφυγε ο μπαγάσας, αλλά θα τον νικήσω»

Φώφη Γεννηματά: «Μου ξέφυγε ο μπαγάσας, αλλά θα τον νικήσω»

Για την αξιοπρέπεια που έδειξε παρά την βεβαρυμμένη κατάσταση της υγεία της αλλά και για τη δύναμη και τη θέληση που είχε για να παλέψει για ακόμα μία φορά με την ασθένειά της μίλησε το πρωί της Τετάρτης στο MEGA ο Μανώλης Όθωνας, στέλεχος του ΚΙΝΑΛ και Διευθυντής του πολιτικού της γραφείου.

«Η Ελλάδα σήμερα θα ανοίξει μία μεγάλη αγκαλιά για να αποχαιρετήσει τη Φώφη. Η Φώφη διαχειριζόταν το πρόβλημά της με τη γνωστή μαχητικότητα και απαράμιλλη αξιοπρέπεια. Έκλεινε το πρόβλημα στην ψυχή και το κορμί της. Έδινε τη μάχη της χωρίς να είμαστε κοινωνοί του προβλήματός της», είπε ο Μανώλης Όθωνας, στέλεχος του ΚΙΝΑΛ και Διευθυντής του πολιτικού της γραφείου.

Όπως ο ίδιος εξηγεί, μέχρι και την τελευταία στιγμή, το πρόγραμμά της ήταν ιδιαίτερα φορτωμένο. «Φύγαμε 3 το μεσημέρι και το απόγευμα μιλούσε στη Νέα Ιωνία. 7 παρά με πήρε τηλέφωνο και μου είπε «σφαδάζω από τους πόνους, μάλλον είναι γαστρεντερίτιδα. Δεν θα μπορέσω να πάω στη Νέα Ιωνία, ζητήστε συγγνώμη από τον κόσμο, μου είναι αδύνατο». Μέχρι και την τελευταία ώρα είχε ένα βαρύ πρόγραμμα, ακόμα και για ανθρώπους που χαίρουν άκρας υγείας. Δεν ζητούσε βοήθεια».

Ο ίδιος περιέγραψε επίσης τις δύσκολες ώρες της Φώφης Γεννηματά όταν εισήχθη στο νοσοκομείο αλλά και την απόφαση να αποχωρήσει από την διεκδίκηση της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ.

«Γνωρίζω ότι την Τρίτη 12 Οκτωβρίου, την επόμενη που μπήκε στον Ευαγγελισμό, όταν με φώναξε να μου ανακοινώσει το πρόβλημα και να γράψουμε τη δήλωση με την οποία αποχώρησε από την διεκδίκηση της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ, μου είπε ότι «Μανώλη, εγώ 14 χρόνια παλεύω. Το διαχειρίστηκα, το διαχειρίζομαι, μου ξέφυγε ο μπαγάσας, αλλά θα τον νικήσω». Ήταν αποφασισμένη να τον νικήσει», είπε φανερά συγκινημένος ο κ. Όθωνας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter