Φοιτητικό συλλαλητήριο: Με συνθήματα για το άσυλο και την αστυνομική καταστολή

Στιγμιότυπο από την πορεία των φοιτητών στην Αθήνα.

Ολοκληρώθηκε το φοιτητικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας, με χιλιάδες φοιτητές και φοιτήτριες να διαδηλώνουν κατά της κατάργησης του ασύλου αλλά και της αστυνομικής καταστολής, έπειτα από τα όσα συνέβησαν στην ΑΣΟΕΕ.

Οι φοιτητές κατέβηκαν μαζικά στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας, ζητώντας την επαναφορά του ασύλου και εκφράζοντας την αντίθεσή τους με την αστυνομική βία και την καταστολή, ορμώμενοι από τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στην ΑΣΟΕΕ

Στο συλλαλητήριο της Πέμπτης υπήρξαν και συνθήματα συνδεδεμένα με την επέτειο του Πολυτεχνείου, με τους φοιτητές να δηλώνουν δυναμικά πως: «Οι εξεγέρσεις δεν μπαίνουν σε μουσεία, εμπρός για της γενιάς μας τα Πολυτεχνεία», καθώς: «Η νέα γενιά έχει ιδανικά, ούτε υποτάσσεται, ούτε προσκυνά». 

Παράλληλα, οι φοιτητές φώναξαν και συνθήματα κατά της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.