Φωκίδα: Νεκρός ο άτυχος εργάτης – Πληροφορίες για δύο ακόμη εγκλωβισμένους στα Μεταλλεία

Φωκίδα: Νεκρός ο άτυχος εργάτης – Πληροφορίες για δύο ακόμη εγκλωβισμένους στα Μεταλλεία

Συναγερμός σήμανε στο κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έπειτα από κατάρρευση στοάς στα μεταλλεία της Βάργιανης στη Φωκίδα στο δρόμο Λαμίας – Άμφισσας.

Σύμφωνα με το Εργατικό Κέντρο της περιοχής ένας εργαζόμενος είναι νεκρός και δυο ακόμα εγκλωβισμένοι από την κατάρρευση στοάς.

«Έχει καταρρεύσει στοά και είναι επιβεβαιωμένο ότι υπάρχει ένας νεκρός εργαζόμενος και δυο ακόμα εγκλωβισμένοι» σημειώνει σε ανακοίνωση του το Εργατικό Κέντρο Φωκίδας , υπογραμμίζοντας ακόμη ότι κλιμάκιο της ΕΜΑΚ βρίσκεται εκεί και καταβάλει προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό τους.

Το Εργατικό Κέντρο Φωκίδας καλεί «κάθε εμπλεκόμενο φορέα να κινητοποιηθεί για τη σωτηρία των συναδέλφων. Καλούμε το σωματείο εργαζομένων της Imerys να κηρύξει στάση εργασίας. Κανένας εργάτης να μπει για δουλειά!» σημειώνει στην ανακοίνωση του.

Ο άτυχος εργάτης εργαζόταν ως χειριστής μηχανήματος και βρισκόταν εντός της στοάς περίπου σε απόσταση 1 χιλιομέτρου από το άνοιγμά της όταν αποκολλήθηκε βράχος που έπεσε πάνω σε όχημα 4Χ4 στο οποίο επέβαινε και το καταπλάκωσε.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Lamiareport.gr εντός της στοάς βρίσκονται άλλα δύο άτομα που κατάφεραν να επικοινωνήσουν με τους ανθρώπους τους μέσω των εσωτερικών τηλεφώνων και να ενημερώσουν ότι είναι καλά στην υγεία τους.

Διαβάστε επίσης:

Φωκίδα: Κατέρρευσε τμήμα στοάς στα Μεταλλεία – Πληροφορίες για έναν εγκλωβισμένο

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter