Φολέγανδρος – Κούγιας: Προσπαθεί να εμφανίσει τον δολοφόνο ως θύμα

Φολέγανδρος – Κούγιας: Προσπαθεί να εμφανίσει τον δολοφόνο ως θύμα
Για «αντιδεοντολογική προσπάθεια μετατροπής ενός επικίνδυνου ανθρώπου σε δήθεν θύμα μη ορθής αντιμετωπίσεως μιας δήθεν ψυχικής παθήσεώς του» κάνει λόγο ο εκπρόσωπος της οικογένειας της Γαρυφαλλιάς Ψαρράκου, Αλέξης Κούγιας, μέσω ανακοίνωσης που δημοσίευσε το γραφείο του, σχετικά με τις δηλώσεις του Γιάννη Βλάχου, συνηγόρου του 30χρονου, καθ’ ομολογία της 26χρονης Γαρυφαλλιά στη Φολέγανδρο, περί ψυχιατρικού προβλήματος.
Οι δύο δικηγόροι είναι παλιοί γνώριμοι καθώς και οι δύο εμπλέκονται στην υπόθεση Λιγνάδη, ο ένας ως συνήγορος του σκηνοθέτη και ο άλλος ως δικηγόρος πολιτικής αγωγής, ο οποίος εκπροσωπεί καταγγέλλοντες.

Η ανακοίνωση του γραφείου του κ. Κούγια αναφέρεται στις δηλώσεις του Γ. Βλάχου, περί του αιτήματος που θα υποβάλει στον ανακριτή Νάξου για τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης στον εντολέα του.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Παρακολουθούμε τόσο ο επικεφαλής του γραφείου μας κος Αλέξιος Κούγιας όσο και εμείς οι συνεργάτες του την προκλητική – ρεαλιστική προσπάθεια, χωρίς καμία συναισθηματική υποδομή, του συνηγόρου της υπερασπίσεως του 30χρονου κατηγορουμένου, που, αφού ξυλοκόπησε άγρια, εκτόξευσε στη θάλασσα την αείμνηστη Γαρυφαλλιά Ψαρράκου, την οικογένεια της οποίας εκπροσωπούμε στο ευαίσθητο βήμα υποστηρίξεως της κατηγορίας και εκείνο, το οποίο απαιτούμε, είναι τουλάχιστον από σήμερα να σταματήσει αυτή η χωρίς καμία αίσθηση ντροπής και με στοιχεία απόλυτης αδιαφορίας για την ψυχική οδύνη του πατέρα, της μητέρας και των τριών αδελφών της αειμνήστου Γαρυφαλλιάς, για την αδιανόητη και με αυτόν τον τρόπο απώλεια της ζωής της, παράνομη και αντιδεοντολογική προσπάθεια μετατροπής ενός επικίνδυνου ανθρώπου σε δήθεν θύμα μη ορθής αντιμετωπίσεως μιας δήθεν ψυχικής παθήσεώς του, η οποία πριν από το έγκλημα δεν τον απέτρεψε να σπουδάσει, δεν τον απέτρεψε να έχει μια συγκεκριμένη κοινωνιολογική προσέγγιση και το κυριότερο, αμέσως μετά το έγκλημά του, αντί να παραδοθεί και να ζητήσει αμέσως συγγνώμη από τους συγγενείς του θύματος για την καταστροφή της ζωής τους, που προκάλεσε, το μόνο που τον ενδιέφερε αυτόν και τους συγγενείς του και την υπεράσπισή του ήταν και είναι να προσπαθήσει με κάθε τρόπο να αποφύγει τις ποινικές συνέπειες της αποτρόπαιας πράξης του.

Το γραφείο μας θα τοποθετηθεί υπεύθυνα με Δελτίο Τύπου, μόλις έχουμε στα χέρια μας τη δικογραφία, τις επιστημονικές προσεγγίσεις και την απολογία του κατηγορουμένου».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter