Φολέγανδρος: Στις φυλακές Κορυδαλλού ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς – Οι τρεις λέξεις που ψέλλισε

Φολέγανδρος: Στις φυλακές Κορυδαλλού ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς – Οι τρεις λέξεις που ψέλλισε

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγείται ο 30χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς ο οποίος σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση την ξυλοκόπησε, την έσυρε στα βράχια και στη συνέχεια την πέταξε στη θάλασσα με αποτέλεσμα η κοπέλα να βρει τραγικό θάνατο.

Συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων επιβιβάστηκε το πρωί στο πλοίο προκειμένου να οδηγηθεί από την Νάξο στο λιμάνι του Πειραιά και από εκεί στις φυλακές Κορυδαλλο. Το πλοίο έφτασε στο Πειραιά μετά τις 16:00.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ο γυναικοκτόνος κατά την επιβίβασή του στο πλοίο είπε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν «συγγνώμη για όλα.» Σύμφωνα με την ίδια πηγή ο δράστης ακολουθεί από την Πέμπτη φαρμακευτική αγωγή που του χορηγήθηκε όταν νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο του νησιού ώστε να είναι πιο ήρεμος.

Ο ένας εκ των δυο συνηγόρων του ο δικηγόρος Γιάννης Βλάχος σε δηλώσεις του ανέφερε ότι ο δράστης την ώρα της εγκληματικής πράξης δεν είχε συνείδηση του τι έκανε με την πλευρά της οικογένειας της Γαρυφαλλιάς, να υποστηρίζει ότι ήταν νηφαλιότατος.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter