Φωλιές νερού μέσα στις φλόγες

Φωλιές νερού μέσα στις φλόγες

«Έβλεπα τώρα πόσα κρυμμένα τιμαλφή έπρεπε να σώσω. Πόσες φωλιές νερού να συντηρήσω μέσα στις φλόγες» έγραφε ο Μανόλης Αναγνωστάκης και αυτοί οι στίχοι είναι πιο επίκαιροι από ποτέ. Στις ερχόμενες εκλογές κρίνεται η Μεταπολίτευση, κρίνεται το Σύνταγμα και τελικά κρίνεται η ίδια η Δημοκρατία.

Η Γ’ Ελληνική Δημοκρατία που σφυρηλατήθηκε από τους λαϊκούς αγώνες των προηγούμενων δεκαετιών βρίσκεται σε κίνδυνο. Ήρθε η ώρα να χτυπήσει ο συναγερμός.

Η Δημοκρατία κινδυνεύει πρωτίστως από την έπαρση και τον ρεβανσισμό της πιο αδίστακτης, της πιο διεφθαρμένης και οσονούπω της πιο ανεξέλεγκτης Δεξιάς που ηγείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αυτή η Δεξιά λιγουρεύεται πλέον το ίδιο το Σύνταγμα, λιγουρεύεται όλα όσα έχουν κατακτηθεί με αίμα, μόχθο, δάκρυα και ιδρώτα.

Τίποτα δε χαρίζεται, όλα κερδίζονται στη μάχη! Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να στηριχθεί η Αριστερά σε όλες τις εκφάνσεις της αλλά και οι δημοκρατικές δυνάμεις ώστε να υψωθεί ένα συμπαγές τείχος δημοκρατίας, κόβοντας έδρες από την παντοδυναμία της ΝΔ.

Ύψιστο καθήκον του κάθε πολίτη είναι να σταματήσει το βέρτιγκο της ήττας και να οργανώσει την άμυνα ενάντια στη δεξιά επέλαση.

Χρόνος για τη γκρίνια και τον αναστοχασμό θα υπάρξει και μετά τις εκλογές. Τώρα είναι η ώρα της μάχης. Ας αντισταθούμε πηγαίνοντας στη κάλπη.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter