Folli Follie: Δεσμεύονται οι τραπεζικοί λογαριασμοί των ορκωτών λογιστών

Folli Follie: Δεσμεύονται οι τραπεζικοί λογαριασμοί των ορκωτών λογιστών

Τη δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών, θυρίδων και χρηματοπιστωτικών προϊόντων των ορκωτών λογιστών Γιώργου Βαρθαλίτη της ECOVIS VNT που υπέγραψε τις λογιστικές καταστάσεις της Folli Follie, καθώς και του Ιωάννη Μπεγιέτη οικονομικού διευθυντή της Folli Follie Group Sourcing Limited, θυγατρικής του ομίλου στην Κίνα ζήτησε με βούλευμά του το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Τη δέσμευση ζήτησε ο Οικονομικός Εισαγγελέας Γιάννης Δραγάτσης, ο οποίος διενεργεί την έρευνα για την πολύκροτη υπόθεση. Το βούλευμα απεστάλη σήμερα στα εγχώρια χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και σε χρηματιστηριακές εταιρείες, προκειμένου να προχωρήσουν στις απαιτούμενες ενέργειες για το «πάγωμα» των λογαριασμών των δύο εκ των πρωταγωνιστών της υπόθεσης Folli Follie.

Να σημειωθεί ότι έχει μεσολαβήσει η κατάθεση στη Δικαιοσύνη του πορίσματος της Επιτροπής Λογιστικής Τυποποίησης και Ελέγχου, εις βάρος των ορκωτών της εταιρείας ECOVIS VNT που ήλεγχε τη Folli Follie επί σειρά ετών.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Οκτωβρίου η δέσμευση των λογαριασμών οκτώ μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Folli Follie (σύνθεση 25.4.2018) μεταξύ αυτών δε του Δημήτρη Κουτσολιούτσου, τότε προέδρου, της Αικατερίνης Κουτσολιούτσου, τότε αντιπροέδρου και του Γιώργου Κουτσολιούτσου που παραμένει ακόμα και σήμερα διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter