Folli Follie: Έγγραφες εξηγήσεις των δέκα υπόπτων στον οικονομικό εισαγγελέα

Folli Follie: Έγγραφες εξηγήσεις των δέκα υπόπτων στον οικονομικό εισαγγελέα

Εξηγήσεις δια υπομνημάτων υπέβαλλαν στον οικονομικό εισαγγελέα, Γιάννη Δραγάτση, οι δέκα ύποπτοι για την υπόθεση της Folli Follie.

Ανάμεσα στα δέκα πρόσωπα που είχαν κληθεί σε ανωμοτί κατάθεση , δηλαδή ως ύποπτοι τέλεσης αδικημάτων και εν προκειμένω της απάτης και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα (ξέπλυμα βρώμικου χρήματος), είναι τα τρία μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου (Δημήτρης, Κατερίνα και Γιώργος) .

Οι εμπλεκόμενοι διαμήνυσαν στον κ. Δραγάτση, δια των συνηγόρων τους, ότι είναι πάντα στην διάθεση του, ενώ επί της ουσίας των κατηγοριών που αντιμετωπίζουν αντιπαρέθεσαν μέσω των έγγραφων εξηγήσεων τους μια σειρά από νομικά επιχειρήματα επιχειρώντας να καταδείξουν ότι δεν στοιχειοθετούνται σε βάρος τους τα αδικήματα για τα οποία διερευνά ο οικονομικός εισαγγελέας,

Υπενθυμίζεται ότι εκτός από την οικογένεια Κουτσολιούτσου,ως ύποπτοι έχουν μέχρι στιγμή κλητευθεί και υποβάλλει εξηγήσεις ο οικονομικός διευθυντής και ο διευθυντής του λογιστηρίου της εταιρείας, τρία μέλη του ΔΣ την επίδικη περίοδο, ο επικεφαλής της θυγατρικής του Ομίλου στην Ασία καθώς και ο ορκωτός λογιστής στον οποίο καταλογίζεται ότι εμφάνισε παραποιημένα οικονομικά στοιχεία στον ισολογισμό του 2017.

Μετά το πέρας των εξηγήσεων των πρώτων υπόπτων, ο εισαγγελέας Δραγάτσης θα προχωρήσει την έρευνα του και για τα υπόλοιπα σκέλη της υπόθεσης. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter