Φωνές ΠΑΟ για τη διαιτησία – Μπόλονι: «Θα μας φέρουν διαιτητές από τη Μογγολία»

Φωνές ΠΑΟ για τη διαιτησία  – Μπόλονι: «Θα μας φέρουν διαιτητές από τη Μογγολία»

Mία λανθασμένη απόφαση του διαιτητή Ματίας Γκεστράνιους έκρινε το αποτέλεσμα του ντέρμπι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (0-0) και οι «πράσινοι» διαμαρτύρονται γιατί ο Φινλανδός τους στέρησε δύο βαθμούς.

«Είναι σαφές ότι απέναντι στην ΑΕΚ δεν ήταν πέναλτι και ο διαιτητής το έδωσε. Επίσης η αποβολή του Μαουρίσιο στο ματς με τον Άρη δεν ήταν. Σήμερα βλέπουμε μια φάση απόλυτα καθαρή. Υπάρχει VAR και πρέπει να το σεβόμαστε. Αν έρχονται ξένοι διαιτητές, πρέπει να είναι καλύτεροι απ’ αυτoύς που υπάρχουν», δήλωσε ο Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος συνέχισε λέγοντας ότι «σε λίγο θα μας φέρουν διαιτητές από την Μογγολία. Είδα Έλληνες διαιτητές στα πλέι οφ να κάνουν καλύτερες διαιτησίες. Με ενοχλεί που έρχονται διαιτητές από οπουδήποτε. Ακόμα και από χώρες που έχουν χειρότερο ποδόσφαιρο από εμάς. Το δεύτερο που θέλω να πω είναι το πως αισθάνονται οι Έλληνες διαιτητές που βλέπουν να σφυρίζουν αυτοί οι ξένοι. Θέλω να πω ότι στα δύο τελευταία παιχνίδια χάσαμε τέσσερις βαθμούς εξαιτίας των διαιτητών. Καλύτερα τα λεφτά που δίνουν σε αυτούς να τα δίνουν σε εμένα και το ορφανοτροφείο που έχω στη Ρουμανία».

«Ο ΠΑΟ δεν καίει φούρνους»

Λάβρος, κατά της διαιτησίας του Γκεστράνιους, ήταν και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλας Βασιλαράς:

«Για μια ακόμα φορά ο Παναθηναϊκός δεν πήρε στο γήπεδο αυτό που του αξίζει, για ακόμα μια φορά ένας διαιτητής του στέρησε το δικαίωμα να πάρει αυτό για το οποίο οι παίκτες ίδρωσαν. Αυτή τη φορά ήταν ο Γκεστράνιους, ο οποίος, όλως τυχαίως ήταν και στο περσινό παιχνίδι στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό και δεν έδωσε δύο πέναλτι στον Παναθηναϊκό.

Η διαφορά ήταν ότι μετά το παιχνίδι αναγνώρισε το λάθος του, ζήτησε συγγνώμη, αλλά τι να την κάνουμε; Ο Παναθηναϊκός σήμερα μπορεί να χάσει την έξοδο στην Ευρώπη από αυτό το σφύριγμα του κύριου Γκεστράνιους. Δεν είμαστε εδώ για να συγχωρούμε, μόνο ο Θεός συγχωρεί.

Ο Παναθηναϊκός έχει επιλέξει σε όλη αυτή τη διαδρομή του να μην αγοράζει ενώσεις, να μην επιτίθεται σε διαιτητές, να μην καίει αμάξια, φούρνους και γενικότερα να μη δυσκολεύει το έργο της διαιτησίας και να τη στηρίζει. Αν αυτό είναι το ευχαριστώ, δεν ξέρουμε τι να κάνουμε από εδώ και πέρα».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter