Φονική ληστεία στο Κιλκίς με έναν νεκρό και δύο τραυματίες – Τέσσερις συλλήψεις

Φονική ληστεία στο Κιλκίς με έναν νεκρό και δύο τραυματίες – Τέσσερις συλλήψεις
Φωτογραφία αρχείου

Φονική ληστεία με έναν νεκρό και δύο τραυματίες, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, σε αγροτική περιοχή του Πολυκάστρου Κιλκίς, με την αστυνομία να έχει προχωρήσει ήδη σε τέσσερις συλλήψεις για εμπλοκή στο συμβάν.

Πρόκειται για τρεις άνδρες υπηκόους Αφγανιστάν και ενός από τη Συρία (αντιστοίχως 20, 23, 36 και 18 ετών), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγούνται στον εισαγγελέα πρωτοδικών Κιλκίς.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τετραμελής ομάδα ανδρών με καταγωγή από το Πακιστάν που κινούνταν με τα πόδια στην περιοχή του Μικρόκαστρου δέχθηκε επίθεση με ξύλινα ρόπαλα και χρήση σωματικής βίας από ομάδα τουλάχιστον δέκα ατόμων. Αφού αφαίρεσαν 200 ευρώ κι ένα κινητό τηλέφωνο, οι δράστες εξαφανίστηκαν, αφήνοντας τα θύματά τους αιμόφυρτα στο σημείο.

Οι νεαροί διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς όπου ένας εξ αυτών – ηλικίας 23 ετών – υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ άλλοι δύο νοσηλεύονται με τραύματα, εκτός κινδύνου.

Αστυνομικοί του Τμήματος Παιονίας ξεκίνησαν άμεσα αστυνομικές αναζητήσεις που οδήγησαν στη σύλληψη των τεσσάρων δραστών. Κατά πληροφορίες, αναγνωρίστηκαν από τους παθόντες, ενώ από το σημείο της επίθεσης κατασχέθηκαν έντεκα αυτοσχέδια ξύλινα ρόπαλα.

Όπως προκύπτει από αστυνομικές πηγές, το κίνητρο των δραστών φαίνεται να ήταν η ληστεία. Από την αστυνομία συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση και των υπολοίπων δραστών.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter