Φόρμουλα 1: Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο ο Φερνάντο Αλόνσο – Η κατάσταση της υγείας του

Φόρμουλα 1: Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο ο Φερνάντο Αλόνσο – Η κατάσταση της υγείας του

Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα 1, Φερνάντο Αλόνσο, έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος ενώ έκανε ποδήλατο με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο σαγόνι του, το οποίο εκτός απροόπτου θα τον αναγκάσει να χάσει τον πρώτο αγώνα της νέας σεζόν (28 Μαρτίου στο Μπαχρέιν).

Ο Ισπανός οδηγός της Alpine Renault, χτυπήθηκε από αυτοκίνητο ενώ προπονούταν με το ποδήλατο του, κοντά στην ελβετική πόλη, Λουγκάνο. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έφτασαν αμέσως και μετέφεραν τον δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή στο νοσοκομείο για να υποβληθεί στις πρώτες εξετάσεις.

«Η ομάδα της Alpine επιβεβαιώνει ότι ο Φερνάντο Αλόνσο ενεπλάκη σε αυτοκινητιστικό ατύχημα, ενώ προπονούνταν με ποδήλατο στην Ελβετία. Ο Φερνάντο έχει συνείδηση κι αισθάνεται καλά, ενώ περιμένει περαιτέρω εξετάσεις, που θα πραγματοποιηθούν το πρωί», ανέφερε η πρώτη ενημέρωση της Alpine Renault.

Σύμφωνα με το BBC και τον ειδικό σε θέματα που αφορούν στη Φόρμουλα 1, Άντριου Μπένσον, ο 39χρονος πιλότος έχει υποστεί κάταγμα στο σαγόνι. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος επικαλείται πηγές από το κοντινό περιβάλλον του του Ισπανού πιλότου. Παράλληλα, αναφέρεται ότι θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Βέρνης, όπου υπάρχει εξειδικευμένη σε τέτοιους τραυματισμού μονάδα, ώστε να γίνει ενδελεχής εξέταση και θεραπεία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter