Formula 1: Ο Μικ Σουμάχερ στη Haas το 2021 – Ο Ράσελ αντικαταστάτης του Χάμιλτον στο Μπαχρέιν

Formula 1: Ο Μικ Σουμάχερ στη Haas το 2021 – Ο Ράσελ αντικαταστάτης του Χάμιλτον στο Μπαχρέιν

Τις εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Formula 2, εξαργυρώνει ο Μικ Σουμάχερ, γιος του πολυνίκη της Formula 1 Μίκαελ Σουμάχερ, καθώς όπως ανακοινώθηκε, συμφώνησε με τη Haas για να βρεθεί πίσω από το κόκπιτ του μονοθεσίου της το 2021.

Ο 21 ετών πιλότος, που προηγείται στο πρωτάθλημα της Formula 2, ανήκει στην ακαδημία των οδηγών της Ferrari.

Ο Μικ Σουμάχερ, τόνισε: «Η προοπτική του να βρίσκομαι στην Formula 1 την επόμενη χρονιά με κάνει τρομερά χαρούμενο, μένω άναυδος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω της Haas, την Ferrari και την ακαδημία της για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν».

Ράσελ αντί Χάμιλτον στο Sakhir GP

Στο κόκπιτ της Mercedes θα βρεθεί ο Τζορτζ Ράσελ αφότου ο Λιούις Χάμιλτον διαγνώστηκε με κορονοϊό.

Ο νεαρός και ιδιαίτερα ελπιδοφόρος πιλότης της Williams, είναι παράλληλα μέλος του προγράμματος Junior της Mercedes. Η συμφωνία των δύο ομάδων είναι για το GP του Sakhir. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να δούμε τον 22χρονο και στο τελευταίο GP της σεζόν, στο Άμπου Ντάμπι.

Φυσικά η είδηση της… προαγωγής του Τζορτζ Ράσελ σκόρπισε χαρά στους φίλους της F1 αλλά και στον ίδιο τον Ράσελ ο οποίος με μήνυμά του στα Social Media δηλώνει έτοιμος για την πρόκληση. 

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της Mercedes, Τότο Βολφ, τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μας στην Williams για την συνεργασία τους. Θα είναι σημαντική αποστολή για τον Τζορτζ, ωστόσο είναι έτοιμος. Φέτος βρίσκεται σε εντυπωσιακή φόρμα με την Williams».

Αξίζει να υπογραμμιστεί πως ο 22χρονος Ράσελ δεν έχει καταφέρει να πάρει βαθμούς για την ομάδα του παρά το γεγονός πως έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις, δεδομένης της δυναμικής του μονοθεσίου του, καταφέρνοντας να μπει στο Q2 αρκετές φορές. Αντικαταστάτης του στη Williams θα είναι ο Τζακ Άιτκεν.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter