Formula 1: Πρεμιέρα με νίκη – θρίλερ ο Χάμιλτον στο Μπαχρέιν (Video)

Formula 1: Πρεμιέρα με νίκη – θρίλερ ο Χάμιλτον στο Μπαχρέιν (Video)

Ο Λιούις Χάμιλτον ξεκίνησε τη νέα σεζόν της Formula 1 από εκεί που τελείωσε το περσινό πρωτάθλημα. Από την κορυφή. Ο Βρετανός ήταν ο νικητής στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος που διεξήχθη στο Μπαχρέιν.

Το νέο πρωτάθλημα πάντως άφησε υποσχέσεις για πολλές συγκινήσεις φέτος, καθώς στο Μπαχρέιν το φινάλε ήταν συγκλονιστικό με την μονομαχία του Βρετανού παγκόσμιου πρωταθλητή και του Ολλανδού Μαξ Φερστάπεν να καθηλώνει τους τηλεθεατές μέχρι τον τελευταίο γύρο του αγώνα.

Στον 40ό γύρο ο προπορευόμενος Φερστάπεν μπήκε για δεύτερο πιτ στοπ και ο Χάμιλτον πέρασε μπροστά, ωστόσο ο Ολλανδός μείωνε τη διαφορά με κάθε γύρο που περνούσε. Στον 53ο από τους 56 γύρους του αγώνα ο οδηγός της Red Bull προσπέρασε τον Βρετανό και έδειχνε να παίρνει τη νίκη. Όμως ο πιλότος της Mercedes μπόρεσε στον ίδιο γύρο να ξαναπεράσει μπροστά, αφού ο Φερστάπεν βγήκε προσωρινά εκτός πίστας και να πάρει τελικά την πρώτη θέση.

Στο βάθρο ανέβηκε και ο Μπότας της Mercedes ενώ τη δεκάδα συμπλήρωσαν κατά σειρά οι Νόρις, Πέρεθ, Λεκλέρκ, Ρικιάρντο, Σάινθ, Τσουνόντα και Στρολ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter