Φόρος τιμής στην Νταϊάνα Ριγκ από τους συντελεστές του «Game of Thrones»

Φόρος τιμής στην Νταϊάνα Ριγκ από τους συντελεστές του «Game of Thrones»

Οι συντελεστές του «Game of Thrones» απέτισαν φόρο τιμής στη Νταϊάνα Ριγκ, τη συμπρωταγωνίστριά τους, η οποία πέθανε σε ηλικία 82 ετών.

Η είδηση του θανάτου της Βρετανίδας ηθοποιού έγινε γνωστή χθες το απόγευμα, με τον μάνατζέρ της να λέει: «Πέθανε ήρεμα νωρίς το πρωί. Ήταν στο σπίτι με την οικογένειά της που ζήτησε ιδιωτικότητα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Η ηθοποιός έδινε τους τελευταίους μήνες μάχη με τον καρκίνο.

Η Νταϊάνα Ριγκ έγινε γνωστή τη δεκαετία του 1960, για την εμφάνισή της στην εικονική βρετανική κατασκοπευτική σειρά «The Avengers» ως Έμα Πιλ, καθώς και ως κορίτσι του Τζέιμς Μποντ (Teresa di Vicenzo) στην ταινία «On Her Majesty’s Secret Service».

Τα τελευταία χρόνια, έγινε και πάλι γνωστή από τον ρόλο της στη δημοφιλή σειρά φαντασίας «Game of Thrones», στην οποία υποδύθηκε τον χαρακτήρα της Ολένα Τάιρελ.

Ο συμπρωταγωνιστής της στη σειρά, Νικολάι Κόστερ Βαλντάου έγραψε:

«Dame Νταϊάνα Ριγκ. Πάντα ανέβαζε τον πήχη με το απίστευτο ταλέντο, την ευφυΐα και το χιούμορ της. Απόλυτη χαρά και τιμή που συνεργάστηκα μαζί της. Είθε η ψυχή της να αναπαυθεί εν ειρήνη.

Η Γκουέντολιν Κρίστι, η οποία υποδύθηκε τη Μπριέν του Ταρθ έγραψε στο Instagram: «Dame Νταϊάνα Ριγκ 20.07.38 – 10.09.20 Υπέροχη ψυχή. Λαμπρή ηθοποιός. Εντυπωσιακό μυαλό. Τι τιμή ήταν να συεργαστώ μαζί σου. Έδειξες τόση γενναιοδωρία και απίστευτη εξυπνάδα.Ήμασταν τόσο τυχεροί που σε είχαμε! Έμπνευση για πάντα!».

Ο Όμπεριν Μάρτελ του GoT, ο ηθοποιός Πέντρο Πασκάλ δημοσίευσε μία φωτογραφία της Ριγκ στο Instagram και έγραψε: «Η αληθινή βασίλισσα του Γουέστερος».

Στη διάρκεια της μακράς καριέρα της, η Νταϊάνα Ριγκ εμφανίστηκε σε μια τεράστια γκάμα έργων στην τηλεόραση, τον κινηματογράφο και το θέατρο, με πολλούς ηθοποιούς και δημιουργούς να μοιράζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις αγαπημένες τους αναμνήσεις με τη Βρετανίδα ηθοποιό.




Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter