Φορτούνης: «Δεν μετράνε μόνο τα χρήματα και τα συμβόλαια…»

Φορτούνης: «Δεν μετράνε μόνο τα χρήματα και τα συμβόλαια…»

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα με τον Ολυμπιακό για άλλα τέσσερα χρόνια. Έμεινα στον σύλλογο που μου έδειξε πιο πολύ αγάπη και εμπιστοσύνη και έδειξα πως για μένα δεν μετράνε μόνο τα συμβόλαια και τα χρήματα»

Ο Κώστας Φορτούνης που υπέγραψε σήμερα (24/6) το νέο του συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» έκανε τις πρώτες του δηλώσεις λίγο πριν η αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρήσει από το «Ελ. Βενιζέλος» για την Πολωνία, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και δήλωσε ικανοποιημένος για την κατάληξη που είχε το θέμα του. Είπε ακόμη ότι «έχω εισπράξει πάρα πολύ αγάπη από αυτό το σύλλογο, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω. Με όλους τους ανθρώπους του Ολυμπιακού έχω καλή σχέση, αλλά αυτό που με έπεισε περισσότερο είναι η σχέση που έχω με τον κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη. Κάναμε ένα ραντεβού και όλα ήταν πολύ εύκολα, έχουμε μία άριστη σχέση και το θέμα τελείωσε μέσα σε δέκα λεπτά»

Για την προετοιμασία της ομάδας τόνισε: «Έκανα κάποιες προπονήσεις, είμαι έτοιμος. Είναι μία πρόκληση για τον Ολυμπιακό να επιστρέψουμε και πάλι στους τίτλους που βρισκόμασταν παλιότερα, πάμε τώρα για την προετοιμασία, έχουν έρθει καινούριοι παίκτες, οπότε πρέπει να δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter