Φωτιά Αρχαία Ολυμπία: Εμπρησμό καταγγέλλει στο documentonews.gr ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας

Φωτιά Αρχαία Ολυμπία: Εμπρησμό καταγγέλλει στο documentonews.gr ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας

Μνήμες από το ζοφερό παρελθόν των φονικών και καταστροφικών πυρκαγιών του 2007 ζει τις τελευταίες ώρες και η Ηλεία μετά την εκδήλωση πυρκαγιών σε διάφορα σημεία του νομού.

Για εμπρησμό κάνει λόγο, μιλώντας στο documentonews.gr ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος και ζητά από τους πολίτες να βρίσκονται σε ετοιμότητα.

Όπως ανέφερε πριν από λίγο ο κ. Γιαννόπουλος, δύο πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν σήμερα , την ίδια ακριβώς χρονική στιγμή , στις περιοχές Ηράκλεια και Φλόκα του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας προκάλεσαν προβληματισμό.

«Έχουμε στοιχεία και φωτογραφίες ειδικά για την πυρκαγιά στην περιοχή Φλόκα ότι πρόκειται για εμπρησμό. Η κατάσταση εκεί ευτυχώς είναι ελεγχόμενη ενώ ελεγχόμενη φαίνεται ότι είναι και η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην Ηράκλεια, όπου όμως για προληπτικούς λόγους ζητήσαμε από τους κατοίκους του χωριού να φύγουν», τόνισε ο κ. Γιαννόπουλος .

· Στο μεταξύ αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί στην Κάτω Παναγιά Κυλλήνης του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης μετά από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε κατοικία με τους πυροσβέστες να επιχειρούν άμεσα και να προλαμβάνουν τα χειρότερα.

· Πλιάτσικο στις οικίες που βρίσκονται στις καμένες εκτάσεις της Αιγιάλειας κατήγγειλε πολίτης στην ιστοσελίδα https://tempo24.news/.

Όπως είπε ο Τ. Δ. μόνιμος κάτοικος Καμαρών την ημέρα της μεγάλης φωτιάς στην Αιγιάλεια, έφυγε από το σπίτι του και λίγο αργότερα επέστρεψε καθώς πληροφορήθηκε ότι γινόταν πλιάτσικο στην περιοχή από αγνώστους.

«Αυτό που είδα, δεν θα το ξεχάσω… Γύρω μας, παντού πανικός και οι επιτήδειοι να έχουν κρεμαστεί από τα μπαλκόνια, να προσπαθούν να σπάσουν παράθυρα, άλλοι να έχουν μπεις σε πισίνες… Απίστευτο» – ανάφερε στο tempo24 ο Τ.Δ. τονίζοντας ότι ευτυχώ η Αστυνομία έδρασε έγκαιρα.

Φωτογραφία: Ilialive.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter