Φωτιά – Ολυμπία: Ο δήμαρχος Πύργου «φωτογραφίζει» και «στολίζει» Χρυσοχοΐδη: Όχι ρε παιδιά, ποιους δουλεύετε; (Video)

Φωτιά – Ολυμπία: Ο δήμαρχος Πύργου «φωτογραφίζει» και «στολίζει» Χρυσοχοΐδη: Όχι ρε παιδιά, ποιους δουλεύετε; (Video)
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με τη... φανέλα του ΠΑΣΟΚ στην Αρχαία Ολυμπία το 2009. Στο φόντο ο Γιώργος Παπανδρέου.

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο δήμαρχος Πύργου, Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, μιλώντας στο Open για την καταστροφική πυρκαγιά που μαίνεται στην ευρύτερη περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας, φωτογραφίζοντας μάλιστα τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

«Επιχειρησιακά με αυτά που έχουμε, παλεύουμε. Και έχουμε την κλασική συνταγή: ήρθε ο υπουργός και έδωσε εντολή για μπουλντόζα να ανοίξει ένας δρόμος. Έλεος πια με αυτό. Ο ίδιος υπουργός ήρθε το 2009, που ο Παπανδρέου τον έκανε υπουργό, και είπε πολλά στην πλατεία στην Αρχαία Ολυμπία. Και δεν έγινε τίποτα», είπε εμφανώς οργισμένος, ο κ. Αντωνακόπουλος.

Και προσέθεσε: «Σημασία έχει να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες. Εδώ οι ίδιοι άνθρωποι ήρθαν το 2007, ήρθαν και το 2009 σαν υπουργοί, κατήγγειλαν την κυβέρνηση Καραμανλή. Και δεν έκαναν τίποτα και έρχονται τώρα με μία άλλη κυβέρνηση του κόμματος που κατηγορούσαν, να σώσουν την κατάσταση. Ε όχι ρε παιδιά, ποιους δουλεύετε τώρα».

«Αυτό είναι το πρόβλημα της χώρας: Η αναξιοπιστία του πολιτικού συστήματος. Έχουμε γεμίσει καριερίστες, τυχοδιώκτες, και θα κάνουμε δουλειά σοβαρή στη χώρα;» αναρωτήθηκε.

Επίσης, σε άλλη αποστροφή του λόγου του είπε: «Έχουμε τραγική έλλειψη ενός σχεδίου μελετημένου, υλοποιήσιμου. Καήκαμε το 2007 είχαμε 100 ανθρώπους νεκρούς πάλι με στόχο την Ολυμπία. Δε βάζουμε μυαλό. Τα 200 εκατ. του ταμείου Μολυβιάτη μας τα πήρε το Κράτος και δε μίλησε κανένας».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο εμπρησμού σχολίασε: «Χθες το βράδυ ήμουν αυτήκοος μάρτυρας ενός υπόκωφου κρότου. Κάτι συμβαίνει. Πολλές συμπτώσεις μαζί δεν είναι είναι σύμπτωση. Υπάρχει κίνητρο. Πρέπει να είμαστε πονηρεμένοι».

Επίσης, είπε: «Δε θέλουν ολυμπιακές αξίες. Δε θέλουν τίποτα να ενώνει τον κόσμο. Θα μας κάψουν όλους, θα μας τελειώσουν. Έχουν πείσει τον κόσμο να βάζει το κεφάλι κάτω και να ασχολείται με ένα Facebook φουσκώνοντας με τα αναβολικά».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter