Φωτιά σε διαμέρισμα στην Αγίου Μελετίου: Άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του – «Λαμπάδιασε ο άνθρωπος» (Video)

Φωτιά σε διαμέρισμα στην Αγίου Μελετίου: Άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του – «Λαμπάδιασε ο άνθρωπος» (Video)

Σε κατάσταση συναγερμού τέθηκε νωρίς το πρωί η πυροσβεστική από φωτιά που εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα 4ου ορόφου επί της οδού Αγίου Μελετίου στην Αθήνα. Ένας άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του. Νωρίτερα, βρισκόταν εγκλωβισμένος στο μπαλκόνι, με τις φλόγες να τον τυλίγουν. Οι μαρτυρίες είναι σοκαριστικές.

Η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε στις 5:35, λίγα λεπτά αργότερα έφτασαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής και στις 5:55 έφτασε το κλιμακοφόρο.

Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής με 15 πυροσβέστες, 5 οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα και κατάφεραν να εντοπίσουν έναν 50χρονο με εκτεταμένα εγκαύματα που που όταν παρελήφθη από το ΕΚΑΒ έχασε τις αισθήσεις του και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

«Λαμπάδιασε ο άνθρωπος»

«Όταν έφτασε το κλιμακοφόρο. Ο άνθρωπος είχε τελειώσει. Λαμπάδιασε ο άνθρωπος. Πλέον είχε παραδοθεί όταν έπεσε κάτω. Ο άνθρωπος προσπαθούσε να δει τι θα κάνει. Κάποιοι του φώναζαν να πάει από την άλλη πλευρά που υπήρχε το άλλο διαμέρισμα, υπήρχε ένα διαχωριστικό στη βεράντα. Το συνταρακτικό είναι πως όταν πήρε φωτιά δεν έκανε τίποτα, απλά καιγόταν. Το συγκλονιστικό είναι πως εγώ απαθανάτισα τις εικόνες του ανθρώπου αυτού. Φοβερό», είπε αυτόπτης μάρτυρας στο Open.

Δείτε εικόνες από το Open:

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter