Φωτιά στα Βίλια – Σε απόγνωση ο πρόεδρος της κοινότητας – «Η ανικανότητα στο μεγαλείο της, δεν δικαιολογείται αυτό» (Video)

Φωτιά στα Βίλια – Σε απόγνωση ο πρόεδρος της κοινότητας – «Η ανικανότητα στο μεγαλείο της, δεν δικαιολογείται αυτό» (Video)

Δραματική είναι η κατάσταση στα Βίλια καθώς το πύρινο μέτωπο που καίει στην περιοχή επί τρεις ημέρες απειλεί πλέον τα πρώτα σπίτια της κωμόπολης. Από το μεσημέρι της Τετάρτης, οι αναζωπυρώσεις έχουν δυσχεράνει το έργο της πυροσβεστικής και των εθελοντών, με τους κατοίκους της περιοχής αλλά και τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης να απευθύνουν εκκλήσεις για έλευση περισσότερων επίγειων και εναέριων μέσων.

Η οργή των κατοίκων είναι χαρακτηριστική, για το γεγονός πως επί τρεις ημέρες η φωτιά κατακαίει την δασώδη περιοχή και απειλεί τα Βίλια.

«Εδώ γίνεται καταστροφή. Η ανικανότητα στο μεγαλείο της. Τίποτα άλλο δεν έχω να σας πω. Εδώ δεν δικαιολογείται τρεις μέρες να ‘ρθει η φωτιά εδώ να μας κάψει. Δεν έχω τίποτα άλλο να σας πω, μόνο πέστε όποιος μπορεί να βοηθήσει, γεια σας», ανέφερε σε επικοινωνία του με το Open TV ο πρόεδρος της κοινότητας Βιλίων, Κώστας Μακρυνόρης.

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter