Πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις του πιεστηρίου της εφημερίδας «Νέα Κρήτη» στο Ηράκλειο (Photos – Video)

Πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις του πιεστηρίου της εφημερίδας «Νέα Κρήτη» στο Ηράκλειο (Photos – Video)

Φωτιά εκδηλώθηκε τη νύχτα στις εγκαταστάσεις της εφημεριδας «Νέα Κρήτη» με έδρα τη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Η φωτιά εκδηλώθηκε στις εγκαταστάσεις του πιεστηρίου της εφημερίδας και επεκτάθηκε γρήγορα στην οροφή του κτηρίου λόγω των εύφλεκτων υλικών.

Η εκδήλωση της φωτιάς σημειώθηκε περίπου στη 01:43 (ξημερώματα). Στο σημείο έφτασε αμέσως η Πυροσβεστική που επιχείρησε με 7 οχήματα, 18 άνδρες και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα της ομάδας Σ.μη.Ε.Α “ΙΚΑΡΟΣ”.

Η φωτιά γρήγορα περιορίστηκε σε συγκεκριμένο χώρο του πιεστηρίου της εφημερίδας και δεν υπέστησαν ζημιές άλλοι χώροι των εγκαταστάσεων της εφημερίδας και του Ομίλου της Κρήτη TV στη ΒΙ.ΠΕ Ηρακλείου.

Από την εκδήλωση της φωτιάς δεν υπήρξαν τραυματισμοί ευτυχώς καθώς το συμβάν σημειώθηκε μετά την ολοκλήρωση της έκδοσης του σημερινού φύλλου της εφημερίδας και της εκτύπωσής του και δεν υπήρχαν εργαζόμενοι στις εγκαταστάσεις.

Ένας άνδρας σε παρακείμενη επιχείρηση ανέφερε αναπνευστικά προβλήματα που αντιμετωπίστηκαν άμεσα με τη χορήγηση οξυγόνου από την κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ που βρισκόταν επί τόπου.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται από το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter