Φωτιά στο Μαρκόπουλο Ωρωπού: Βελτιωμένη η εικόνα από την πυρκαγιά – Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής στο σημείο

Φωτιά στο Μαρκόπουλο Ωρωπού: Βελτιωμένη η εικόνα από την πυρκαγιά – Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής στο σημείο
oroposnews.gr

Βελτιωμένη εικόνα παρουσιάζει η πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο πριν τις 14:00 σε δασική έκταση στο Μαρκόπουλο Ωρωπού. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η εικόνα της φωτιάς έχει βελτιωθεί αρκετά, ωστόσο παραμένουν ισχυρές και ενισχυμένες οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής καθώς η πυρκαγιά μαίνεται σε δυσπρόσιτο και δύσβατο σημείο.

Αυτή την ώρα, επιχειρούν 87 πυροσβέστες με 5 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 22 οχήματα ενώ από αέρος συνδράμουν 4 ελικόπτερα, εκ των οποίων το ένα είναι για συντονισμό καθώς και 5 αεροσκάφη. Παράλληλα συνδράμουν εθελοντές πυροσβέστες καθώς και υδροφόρες ΟΤΑ.

Σημειώνεται ότι η φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, σε πλαγιά και δεν κινδυνεύουν κατοικίες.

Πού διεκόπη η κυκλοφορία λόγω της πυρκαγιάς

Σε διακοπές κυκλοφορίας, λόγω της πυρκαγιάς στο δάσος της Μαυροσουβάλας στον Ωρωπό, προχώρησε η Τροχαία, για λόγους ασφαλείας, αλλά και για την διευκόλυνση των πυροσβεστικών δυνάμεων που κινούνται στην περιοχή.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από την ΓΑΔΑ, κλειστή είναι η επαρχιακή οδός Μαλακάσας- Μαρκόπουλου, από την διασταύρωση με την εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας, καθώς και η οδός Αγίας Κυριακής, από το ύψος του γηπέδου Πολυδενδρίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μαρκόπουλο Ωρωπού.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter