Φωτιά στον Ασπρόπυργο: «Ξεκίνησε από κεραυνό» λένε οι ιδιοκτήτες – Υπό έλεγχο η μεγάλη πυρκαγιά (Video)

Φωτιά στον Ασπρόπυργο: «Ξεκίνησε από κεραυνό» λένε οι ιδιοκτήτες – Υπό έλεγχο η μεγάλη πυρκαγιά (Video)

Σκληρή ήταν η ολονύχτια μάχη των πυροσβεστικών δυνάμεων στην περιοχή του Ασπροπύργου όπου εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε εργοστάσιο πλαστικών. Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο και η ατμόσφαιρα -που ήταν για πολλές ώρες αποπνικτική- έχει αρχίσει να καθαρίζει.

Δείτε επίσης: Φωτιά στον Ασπρόπυργο

Ωστόσο, ο αντιπεριφερειάρχης δυτικής Αττικής, Λευτέρης Κοσμόπουλος, εκτίμησε πως η πυρκαγιά προκλήθηκε από κεραυνό. Μιλώντας στο Open, τόνισε: «Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τους ιδιοκτήτες, η πυρκαγιά ξεκίνησε από κεραυνό. Είναι μια μεγάλη επιχείρηση, οι καπνοί ήταν πάρα πολύ έντονοι (…). Σήμερα το πρωί α πράγματα είναι πάρα πολύ καλύτερη και η ατμόσφαιρα έχει σχεδόν καθαριστεί πλήρως».

«Κάηκε ένα μεγάλο μέρος αλλά σώθηκε η παραγωγή του συγκεκριμένου εργοστασίου», είπε και συνέχισε λέγοντας πως θα ανοίξουν κανονικά τα σχολεία, καθώς στις 5 μετέβη κλιμάκιο της διεύθυνσης περιβάλλοντος της Περιφέρειας Αττικής και κρίθηκε πως δεν υπάρχει κίνδυνος.

 

 

Μήνυμα από το 112

Μήνυμα από το 112 έφτασε το βράδυ της Δευτέρας στους κατοίκους του Ασπροπύργου και των γύρω περιοχών για προσοχή στις άσκοπες μετακινήσεις καθώς και για επικίνδυνα αέρια.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter