Φωτιά Βαρυμπόμπη – Πρόεδρος ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ στο documentonews.gr:  «Ανοιχτό το ενδεχόμενο προγραμματισμένων διακοπών ρεύματος»

Φωτιά Βαρυμπόμπη – Πρόεδρος ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ στο documentonews.gr:  «Ανοιχτό το ενδεχόμενο προγραμματισμένων διακοπών ρεύματος»

Ενώ τα πύρινα μέτωπα ανά την επικράτεια μαίνονται, στα όριά του βρίσκεται το σύστημα ηλεκτροδότησης στην Αττική, με τον Γιώργο Αδαμίδη, πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, να ενημερώνει τους πολίτες της πρωτεύουσας μέσω του documentonews.gr ότι εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο των προγραμματισμένων – ολιγόωρων διακοπών ρεύματος.

«Καταβάλλονται προσπάθειες για να αντέξει το σύστημα» δηλώνει ο κ. Αδαμίδης και γνωστοποιεί πως «εξετάζεται το ενδεχόμενο για προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος, οι οποίες θα αφορούν συγκεκριμένες περιοχές για χρονικό διάστημα από μία έως μιάμιση ώρα».

Κατά τα λεγόμενα του προέδρου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, αυτήν την ώρα πραγματοποιείται σύσκεψη από τα αρμόδια στελέχη του ΑΔΜΗΕ προκειμένου να επιλεγούν οι περιοχές που θα μείνουν χωρίς ρεύμα γιατί σε διαφορετική περίπτωση «θα γίνει ντόμινο που μπορεί να φτάσει έως και την Κοζάνη».

Εξήγησε δε ότι όσο νυχτώνει το σύστημα επιβαρύνεται περαιτέρω και πως αν δεν αντέξει, τότε θα υπερφορτωθεί σε τέτοιον βαθμό που θα ρίξει τις «μεγάλες γραμμές» του ΑΔΜΗΕ. Οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να ανακοινωθούν εντός της επόμενης ώρας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter