Φωτοβολταϊκά «με το κλειδί στο χέρι» μέσω ειδικής εφαρμογής

Φωτοβολταϊκά «με το κλειδί στο χέρι» μέσω ειδικής εφαρμογής

Τη δυνατότητα να αποκτήσουν φωτοβολταϊκό σύστημα στο σπίτι σε 12 ή 24 άτοκες δόσεις δίνει η ΔΕΗ στους καταναλωτές. Συγκεκριμένα, με τις ολοκληρωμένες λύσεις οικιακών φωτοβολταϊκών ΔΕΗ myEnergy SolarNet+ και ΔΕΗ myEnergy SolarNet Save η ΔΕΗ προσφέρει, σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα, την απόκτηση φω

τοβολταϊκού συστήματος στο σπίτι με 12 ή 24 άτοκες δόσεις.

Η ΔΕΗ αναλαμβάνει από την αρχή μέχρι το τέλος τη μελέτη, την προμήθεια και την εγκατάσταση του καταλληλότερου εξοπλισμού, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε σπιτιού, καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες και συνεχή υποστήριξη από εξειδικευμένο προσωπικό.

Επιπλέον αναλαμβάνει τη δημιουργία του σχετικού φακέλου για τη σύνδεση του φωτοβολταϊκού συστήματος στο δίκτυο, καθιστώντας τη διαδικασία εύκολη και γρήγορη. Στο myEnergySolar χρησιμοποιείται μόνο επώνυμος εξοπλισμός κορυφαίας ποιότητας με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις απόδοσης και ασφάλειας. Η εταιρεία δημιούργησε ειδική εφαρμογή από την οποία οι πελάτες μπορούν, απαντώντας σε απλές ερωτήσεις για το σπίτι και τις ανάγκες τους, να λάβουν άμεσα εξατομικευμένες προτάσεις οι οποίες περιλαμβάνουν το οικονομικό και ενεργειακό όφελος που θα έχουν, καθώς και τη νέα δυνατότητα άτοκων δόσεων. Αναλυτικές πληροφορίες στο myEnergySolar.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter