Found.ation: Πρόγραμμα ενδυνάμωσης των γυναικών startuppers

Found.ation: Πρόγραμμα ενδυνάμωσης των γυναικών startuppers

Το Found.ation και η Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ελλάδα παρουσίασαν το TechCamp Thessaloniki: Empowering Women Entrepreneurs, ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης της γυναικείας επιχειρηματικότητας και δημιουργίας ίσων ευκαιριών, που θα λάβει χώρα στις 11-14 Σεπτεμβρίου 2021, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης 2021.

Το πρόγραμμα θα παρέχει εξατομικευμένη εκπαίδευση σε μια πολυδιάστατη ομάδα 40 γυναικών επιχειρηματιών από την Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων. Στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου έχουν προγραμματιστεί ομιλίες και panels συζητήσεων, όπου θα συμμετάσχουν σημαντικοί εκπρόσωποι φορέων και εταιρειών από τους χώρους της τεχνολογίας, της εκπαίδευσης, του επιχειρείν και της δημόσιας διοίκησης, οι οποίες θα μεταδοθούν μέσω livestreaming από τα ψηφιακά κανάλια του Digital Greece.

Education Revolution Conference από τη Socialinnov και την Πρεσβεία των ΗΠΑ στη ΔΕΘ 2021

Επίσης, παρουσιάστηκε το Education Revolution Conference, που είναι ένα συνέδριο που θα συνδιοργανώνεται στις 15 Σεπτεμβρίου από τη Socialinnov και την Πρεσβεία των Η.Π.Α., στο πλαίσιο της ΔΕΘ 2021. Το πλούσιο μονοήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνει μια σειρά από εργαστήρια, ομιλίες και συζητήσεις σε πάνελ, με επίκεντρο το μέλλον της εκπαίδευσης. Το Education Revolution Conference έχει ως στόχο να φέρει περισσότερα παιδιά, εκπαιδευτικούς και σχολεία κοντά στο STEAM, να παρακινήσει περισσότερους μαθητές – και ιδιαίτερα κορίτσια – να ακολουθήσουν καριέρα σε αυτούς τους κλάδους, να ενημερώσει το κοινό και ιδιαίτερα τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τις εκπαιδευτικές οργανώσεις για την καινοτομία στην εκπαίδευση, αλλά και να ξεκινήσει έναν διάλογο σχετικά με τον αντίκτυπο τεχνολογιών όπως το Internet of Things και το Artificial Intelligence στην εκπαίδευση τα επόμενα χρόνια. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και όσοι επιθυμούν μπορούν να το παρακολουθήσουν δια ζώσης, ενώ, παράλληλα, θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live streaming.

Συνεχίζονται τα μαθήματα στο Eurolife Business Academy

Τέλος, λόγω μεγάλης συμμετοχής, νέοι κύκλοι μαθημάτων τρέχουν στην ακαδημία ψηφιακών και επαγγελματικών δεξιοτήτων της Eurolife FFH που υλοποιεί το Found.ation. Το Eurolife Business Academy απευθύνεται σε όλους τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, ανεξαρτήτως του αν συνεργάζονται ή όχι με την Eurolife FFH, με στόχο να εξελίξει τις γνώσεις τους στις σύγχρονες τεχνολογίες. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και παρέχεται το αντίστοιχο πιστοποιητικό παρακολούθησης

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter