Φοβερό τρολάρισμα σε Μητσοτάκη ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου: «Θα είμαι εγώ, εσύ και η κυβέρνηση»

Φοβερό τρολάρισμα σε Μητσοτάκη ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου: «Θα είμαι εγώ, εσύ και η κυβέρνηση»

Κάρτες για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου μοίρασε διαδικτυακά το Ευρωπαϊκό Κέντρο για την ελευθερία του Τύπου, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να έχει την τιμητική του, με το σχετικό μήνυμα να περιλαμβάνει -τι άλλο- την υπόθεση του σκανδάλου των υποκλοπών.

«Ανυπομονώ να σου τηλεφωνήσω απόψε. Θα είμαστε μόνο εσύ, εγώ και η ελληνική κυβέρνηση», αναφέρει η κάρτα του Κυριάκου Μητσοτάκη, την οποία συνοδεύει σχετική φωτογραφία.

Κι ενώ στην Ελλάδα λαμβάνει χώρα – επί μήνες- μία τεραστίων διαστάσεων προσπάθεια συγκάλυψης και κουκουλώματος του σκανδάλου υποκλοπών με ενορχηστρωτή το Μαξίμου και τα «πετσωμένα ΜΜΕ» να σέρνουν τον χορό, στο εξωτερικό υπάρχουν άλλα δεδομένα. Για ακόμη μία φορά, ο πρωθυπουργός έγινε διεθνώς ρεζίλι…

Στην ανάρτηση του Ευρωπαϊκού Κέντρου για την ελευθερία του Τύπου με τις κάρτες για τον Μητσοτάκη, τον Όρμπαν, τον Ντούντα και άλλους πολιτικούς αρχηγούς σημειώνεται: «Πιστεύουμε ότι η ελευθερία των μέσων ενημέρωσης είναι το θεμέλιο της δημοκρατίας, των ανοιχτών κοινωνιών και της ελεύθερης ανταλλαγής πληροφοριών και απόψεων. Δίνει δυνατότητες στις φωνές που διαφωνούν, την ικανότητα να λογοδοτεί η εξουσία και εξασφαλίζει πρόσβαση στην αλήθεια για όλους. Ως εκ τούτου, η ελευθερία των μέσων ενημέρωσης είναι καθολική και είναι ζωτικής σημασίας να συνεχίσουμε να την προστατεύουμε – κάτι που προσπαθούμε να κάνουμε καθημερινά στο ECPMF».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter