Φοβούνται ωρέ τα παλικάρια;

Φοβούνται ωρέ τα παλικάρια;

Δεν είναι βόας, δεν είναι κροταλίας, είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος συναινεί, λέει, πλέον στη διεξαγωγή debate με τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά αυτό θα πραγματοποιηθεί λίγο πριν τις εκλογές. Αυτό είπε ο Γιάννης Οικονόμου και για να το παίξει και λίγο άνετος, τόνισε ότι «μέχρι τότε ο κ. Τσίπρας έχει αρκετούς μήνες στη διάθεση του για να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα».

*** Ο Μητσοτάκης που δεν μπορεί να αρθρώσει σωστή λέξη χωρίς κείμενο, που όταν δεν διαβάζει, είτε από το χαρτί, είτε από autocue, πετάει τη μια κοτσάνα μετά την άλλη, που κάθε φορά που δέχεται ερώτηση στις συνεντεύξεις αλλάζει και σελίδα, που πιάστηκε on camera να δίνει «στημένη» ερώτηση στον Πορτοσάλτε, που ίδρωνε και ξείδρωνε σε άλλη τηλεοπτική συνέντευξη, δεν έχει θέμα, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, να βρεθεί σε τηλεμαχία με τον Αλέξη Τσίπρα και προτείνουν μάλιστα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να προετοιμαστεί κατάλληλα.

***Δεν ξέρω, αλλά σε μένα μοιάζει με ανέκδοτο όλο αυτό. Και μάλλον και στα Πετσωμένα ΜΜΕ, γιατί το έθαψαν το «ναι» του Μητσοτάκη.

*** Προσωπικά δεν πιστεύω ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει τα κότσια να πάει σε τηλεοπτικό debate έχοντας απέναντί του τον Αλέξη Τσίπρα. Το ξέρει και ο ίδιος ότι θα γίνει ρεζίλι των σκυλιών, αλλά πραγματικά εύχομαι ο εγωισμός και η αλαζονεία του να τον οδηγήσουν στην απόφαση να βρεθεί, τελικά, τετ α τετ με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.
Να ξέρετε, θα καταρριφθεί το ρεκόρ τηλεθέασης, όχι από το ενδιαφέρον για τα όσα θα ειπωθούν. Οι περισσότεροι θα το δουν για να γελάσουν.
Αυτό θα κάνω και εγώ δηλαδή.

*** Φωνάζει η κυβέρνηση, η ΝΔ, τα πληρωμένα τρολς τους για το πού θα βρει ο Τσίπρας τα χρήματα να κάνει πράξη τις εξαγγελίες από τη ΔΕΘ, με δημοσιονομικό κόστος 5,6 δισ. ευρώ. Εδώ βρέθηκαν 7,5 δισ. ευρώ για απευθείας αναθέσεις και «κλειστούς διαγωνισμούς», το πώς θα βρεθούν τα χρήματα για τις εξαγγελίες Τσίπρα είναι το πρόβλημά τους; Ναι, ακριβώς αυτό είναι…

*** Πλακώθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον Γιώργο Τσίπρα, με τον υπουργό να του λέει, με ύφος καθηγητή της 7ης Λυκείου του καθεστώτος Μεταξά, «να με σέβεστε, αν δεν το μάθατε σπίτι σας, θα σας το μάθω εγώ».
Γιατί τσακώθηκαν; Γιατί ο Άδωνις μιλούσε για διπλάσιο – σε σχέση με τον στόχο – πλεόνασμα, της τάξεως του 6%, κατά την περίοδο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τον ειρωνεύτηκε.
Έτσι, ο Άδωνις λίγο αργότερα δημοσίευσε τα στοιχεία για να διαψεύσει τον εαυτό του.

*** Το vouliwatch – και μπράβο του για τη δουλειά που κάνει – κατέγραψε 175 παραβιάσεις του Κράτους Δικαίου από την κυβέρνηση Μητσοτάκη κι αυτές μόνο για το 2021. Από τη λίστα Πέτσα και στη λογοκρισία στην ΕΡΤ μέχρι την αστυνομική βία και το σκάνδαλο των υποκλοπών. Απ’ όλα έχει ο μπαχτσές.
Άλλη μία χρυσή σελίδα για την κυβερνησάρα μας. Άντε και σπάμε τη 200άρα…

*** To BBC παρουσίασε τον Παύλο Γλιξμπουργκ, ως «η αυτού εξοχότης, πρίγκιπας διάδοχος της Ελλάδας, Παύλος». Κι άντε αυτός λέει αυτά που λέει (που και ο πατέρας του τα ίδια έκανε), η κυβέρνηση δεν πρέπει να αντιδράσει; Ρωτήθηκε που λέτε ο Γιάννης Οικονόμου και τι απάντησε; «Το πολιτειακό στη χώρα έχει λυθεί οριστικά με το δημοψήφισμα. Το πώς αυτοαποκαλείται κάποιος είναι δικό του θέμα». Μάλιστα.

*** Βέβαια, κάποιοι άλλοι θεωρούν κανονικότητα τη βασιλεία. Όπως ο Δημήτρης Οικονόμου για παράδειγμα, ο οποίος κατά τη διάρκεια συζήτησης ακριβώς για τον αυτοπροσδιορισμό του Γλίξμπουργκ, τόνισε «υπό κανονικές συνθήκες ο Παύλος έτσι θα ήταν (σ.σ. πρίγκιπας διάδοχος της Ελλάδας).

*** Τι ήταν αυτό το πράγμα χθες με την κηδεία της Ελισάβετ στα ελληνικά κανάλια και κυρίως στην ΕΡΤ; Κάποια στιγμή αναρωτήθηκα μήπως η Ελλάδα αποτελεί μέλος του Ηνωμένου Βασιλείου. Στα «μαύρα» οι παρουσιαστές και οι παρουσιάστριες και δώσε κλάμα και δώσε live από το Λονδίνο. Δηλαδή κάπου ώπα…

*** «Χαζοχαρούμενο κατιναριό τα ΜΜΕ για την κηδεία της Ελισάβετ, ειδικά η κρατική τηλεόραση και τα ραδιόφωνα που πρέπει να είναι διδακτήρια για τον ελληνικό λαό», είπε ο Κώστας Ζουράρις, με τον οποίο σε πολλά διαφωνώ, αλλά εδώ έχει 100% δίκιο.

*** Πολλές χιλιάδες κόσμου στην πορεία και στις αντιφασιστικές εκδηλώσεις στη μνήμη του Παύλου Φύσσα. Δίπλα στη Μάγδα Φύσσα ήταν ο πατέρας του Βασίλη Μάγγου, ο διασώστης Ιάσονας Αποστολόπουλος και ο φοιτητής που δέχθηκε δολοφονική επίθεση από την Αστυνομία στο ΑΠΘ, Γιάννης Ντουσάκης.
«Κι αν δεν νικήσουμε ποτέ, θα πολεμάμε πάντα».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter