Φουλ «επίθεση» Αντώναρου κατά Μητσοτάκη: «Είναι απόλυτα αδίστακτος – Δεν θέλει εκλογές, τις φοβάται»

Φουλ «επίθεση» Αντώναρου κατά Μητσοτάκη: «Είναι απόλυτα αδίστακτος – Δεν θέλει εκλογές, τις φοβάται»

Πληθαίνουν και εντείνονται οι φωνές που καταδικάζουν ολοκληρωτικά το κυβερνητικό έργο, με τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο, Ευάγγελο Αντώναρο να «ξεσπαθώνει» κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, με αφορμή την παρουσία του στη Βουλή αλλά και τη δημοσκόπηση της Alco.

Κατά τον κ. Αντώναρο, απομακρύνεται αισθητά η προοπτική προκήρυξης πρόωρων εκλογών τον Σεπτέμβριο καθώς, όπως ο ίδιος ανέφερε σε ανάρτησή του στα social media: «Ο άνθρωπος δεν θέλει να κάνει εκλογές. Τις φοβάται, δεν τις θέλει για πολλούς λόγους».

Μάλιστα, χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό ως «απόλυτα αδίστακτο», καθώς «εάν μπορούσε θα πήγαινε τις εκλογές και πέρα από το τέλος της τετραετίας για κανένα δύο χρόνια. Δεν έχει τέτοιες αναστολές…», συμπληρώνοντας ότι «ευτυχώς για εμάς το Σύνταγμα δεν του επιτρέπει να το κάνει… τόσο λάστιχο».

Ο Ευάγγελος Αντώναρος επανήλθε στη συνέχεια, γράφοντας πως «αντί να ζητάμε “Μητσοτάκη παραιτήσου” θα εκλιπαρούμε “Μητσοτάκη μείνε”», επειδή κατά τον ίδιο «είναι η μόνη ελπίδα να εξαϋλωθεί ολοκληρωτικά και να μας απαλλάξει από την παρουσία του».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter