«Φουλάρει» για την τέταρτη θέση ο Παναθηναϊκός – Νίκησε 2-0 τον Άρη

«Φουλάρει» για την τέταρτη θέση ο Παναθηναϊκός – Νίκησε 2-0 τον Άρη

Πλεονέκτημα απέκτησε ο Παναθηναϊκός στο… κυνήγι της τέταρτης θέσης του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας1 επικρατώντας 2-0 του Αρη στην Λεωφόρο.

Οι πράσινοι άνοιξαν το σκορ στην πρώτη φάση που δημιούργησαν στην εστία του Κουέστα. Στο 14’ ο Χουάνκαρ έβγαλε την σέντρα, ο Αϊτόρ «τσίμπησε» την μπάλα και ο Παλάσιος με διπλή προσπάθεια έκανε το 1-0.

Στο 27’ ο σκόρερ του τριφυλλιού σέντραρε, αλλά ο Μακέντα ήταν άστοχος από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 32’ ο Σένκεφελντ έκανε σωτήριο τάκλιν μετά από σουτ του Λούμορ.

Στο 37’ ο Παλάσιος έχασε μοναδική ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο γκολ και στο 40’ ο Μπεναλουάν με κεφαλιά «σημάδεψε» το δοκάρι του Μπρινιόλι.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε χωρίς αλλαγές και στο 50’ ο Παναθηναϊκός είχε δοκάρι μετά από πλασέ του Αϊτόρ.

Οι γηπεδούχοι κλείδωσαν τη νίκη στο 83’ με τον Αϊτόρ να διαμορφώνει με πλασέ το τελικό αποτέλεσμα (2-0).

Ο Β. Φωτιάς έδειξε κίτρινη κάρτα στους Βιγιαφάνιες, Σάσα, Μπεναλουάν.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Σάντσες, Χουάνκαρ (85’ Κώτσιρας), Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Βιγιαφάνιες, Λούντκβιστ (85’ Βιτάλ), Αϊτόρ, Παλάσιος (92’ Χατζηθεοδωρίδης), Μακέντα (79’ Ιωαννίδης).

ΑΡΗΣ:Κουέστα, Σούντγκρεν (85’ Σάκιτς), Γκάνεα (53’ Μπερτόλιο), Μπεναλουάν, Μπράμπετς, Τζέγκο, Σάσα, Εντιαγέ (85’ Χαϊροβιτς), Ιτούρμπε (62’ Μάνος), Λούμορ, Λόπεθ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter