«Φούσκωσε ο Εύηνος και απειλεί τα χωριά της Ναυπακτίας (video - εικόνες)

Ο μεγάλος όγκος νερών που έφτασε στον Εύηνο ποταμό λόγω των βροχών, κατέστρεψε το πρόχειρο γεφυράκι που από τον περασμένο Μάιο εξυπηρετούσε τα χωριά της Μακρυνείας.

Επίσης Εύηνος συνεχίζει να τρώει αγροτικές εκτάσεις δημιουργώντας μεγάλα προβλήματα στους αγρότες της περιοχής ςνώ βρίσκονται σε εξέλιξη τα αντιπλημμυρικά έργα.

Το γεφυράκι αυτό φτιάχνεται κάθε χρόνο από τότε που το επιτρέπει ο καιρός και δεν είναι λίγοι αυτοί που το χρησιμοποιούν. Από περαστικούς που «κόβουν» δρόμο για να μπορέσουν να μπουν το συντομότερο στην Ιόνια Οδό ή για να κάνουν το μπάνιο ή να επισκεφτούν τις περιουσίες τους.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Τρίκορφο και το Παραδείσι έχει πολλά πράγματα που το ενώνουν καθώς πολλοί κάτοικοι του Τρικόρφου έχουν περιουσίες στο Παραδείσι και το αντίστροφο.

Και στη Ναύπακτο

Σε 4 τουλάχιστον περιπτώσεις,η Πυροσβεστική υπηρεσία κλήθηκε προκειμένου να συνδράμει στην άντληση υδάτων κυρίως από υπόγειους χώρους, στην πόλη της Ναυπάκτου . Συγκεκριμένα σε Ψανή, Γρίμποβο, οδό Καλυδώνος και στο κέντρο της Ναυπάκτου.

Μεγάλες ζημιές προκάλεσε σε επιχειρήσεις της περιοχής η κακοκαιρία που έπληξε τις πρωινές ώρες το Αγρίνιο.

Στα όρια του χωριού στη Στράτο “έσπασε” ρέμα με αποτέλεσμα να προκαλέσει μεγάλες ζημιές σε επιχειρήσεις και σπίτια. Από το ανεξέλεγκτο ρέμα πλημμύρισε επιχείρηση επί της Εθνικής Οδού Αντιρρίου-Ιωαννίνων.

Επιχειρούν άλλωστε στο σημείο οχήματα της Πυροσβεστικής με τέσσερα οχήματα για την άντληση των υδάτων ενώ συνδράμουν και τρακτέρ.

Πηγή: nafpaktianews.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.