Μετά την ήττα Σταύρου

«Φράγμα» στο Ποτάμι του Σταύρου βάζουν 59 στελέχη - Θέλουν συνέδριο για νέο αρχηγό και αυτονομία

Οι εκλογές στην κεντροαριστερά έγιναν, η επόμενη μέρα θα είναι πιο δύσκολη. Ήδη λοιπόν 59 στελέχη του Ποταμιού, θέλουν να ακολουθήσουν αυτόνομη πορεία, μιλάνε για προσωπική απόφαση του Σταύρου Θεοδωράκη να εκτεθεί ως υποψήφιος για την κεντροαριστερά και ζητούν συνέδριο.

Τα 59 στελέχη που υπογράφουν την ανακοίνωση τονίζουν μεταξύ άλλων:

Από το ξεκίνημα των διαδικασιών για τον Νέο Φορέα, πολλά μέλη και στελέχη του Ποταμιού εκφράσαμε την αντίρρησή μας,  θεωρώντας το εγχείρημα μια θνησιγενή προσπάθεια ανακύκλωσης του παλιού πολιτικού συστήματος.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης με μια καθαρά προσωπική του απόφαση έθεσε υποψηφιότητα για αρχηγός του Νέου Φορέα. Δεν σταμάτησε σε αυτό, εντελώς αυθαίρετα και αντικαταστατικά, προδιέγραψε την αναστολή λειτουργίας του Ποταμιού και την απορρόφηση του από αυτό που μέχρι τώρα πολεμούσε. Το Ποτάμι δεν μπορεί να γίνει θυσία για τον εξαγνισμό του παλιού πολιτικού συστήματος. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.