«France Football»: Η Ρεάλ Μαδρίτης κορυφαία ομάδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου!

«France Football»: Η Ρεάλ Μαδρίτης κορυφαία ομάδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου!

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι, σύμφωνα με μεγάλη έρευνα του έγκυρου γαλλικού περιοδικού «France Football», η κορυφαία ομάδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου! 

Το γαλλικό περιοδικό στην τελευταία έκδοσή του, παρέθεσε σχετική λίστα με τους 30 μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο και στην έρευνα, η συντακτική ομάδα του «France Football» έβαλε μια σειρά από κριτήρια τα οποία είχαν και τον ανάλογο βαθμό.

Τα 10 κριτήρια ήταν κατά σειρά: τίτλοι, Χρυσές Μπάλες παικτών τους, επιρροή, απήχηση στα κοινωνικά δίκτυα, έσοδα, πωλήσεις φάνελας, μεταγραφικά έξοδα, χρηματιστηριακή αξία, παίκτες στο ρόστερ που έχουν κατακτήσει Μουντιάλ ή Euro και τέλος η ιστορία κάθε συλλόγου. Εξετάστηκαν 85 σύλλογοι και από αυτούς βγήκε η τελική λίστα των 30 κορυφαίων.

Πρώτευσε η Ρεάλ Μαδρίτης με 184 βαθμούς και την ακολούθησε με 177 η συμπατριώτισα της Μπαρτσελόνα. Στη 3η θέση βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 151, στην 4η η Μπάγερν Μονάχου με 135 και την πεντάδα συμπληρώνει η Λίβερπουλ με 120 βαθμούς. Να σημειωθεί πάντως ότι στην πρώτη δεκάδα υπάρχουν συνολικά πέντε αγγλικές ομάδες (Τσέλσι στην 8η, Μάντσεστερ Σίτι στην 9η και Αρσεναλ στη 10η)! Εννοείται ότι στην 30αδα δεν υπάρχει ελληνική ομάδα…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter