Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Φρανσουά Φιγιόν: Δεν αποσύρει την υποψηφιότητά του για τις προεδρικές εκλογές

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία της Γαλλίας, ο Φρανσουά Φιγιόν, που βάλλεται εξαιτίας του σκανδάλου της αργομισθίας της συζύγου του, δήλωσε σήμερα ότι θα αντιμετωπίσει "μέχρι τέλους" τις επιθέσεις και ότι δεν αποσύρει την υποψηφιότητά του.

"Όταν επιλέγει κανείς να είναι υποψήφιος σε προεδρικές εκλογές, δεν θα πρέπει να διαμαρτύρεται μετά για τη βιαιότητα των επιθέσεων (...) Θα τις αντιμετωπίσω μέχρι τέλους. Θα είμαι υποψήφιος σε αυτές τις εκλογές" είπε ο Φιγιόν.

Καθώς απομένουν 80 ημέρες μέχρι τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών, πολλά στελέχη του κόμματος θεωρούν αναγκαίο να υπάρξει ένα "σχέδιο Β" για να αντικατασταθεί ο Φιγιόν και να προταθεί ένας άλλος υποψήφιος.

Η Πενέλοπι Φιγιόν κατηγορείται ότι έλαβε περίπου 900.000 ευρώ ως κοινοβουλευτική βοηθός του συζύγου της και του αναπληρωτή του, χωρίς όμως να εργαστεί ποτέ στο κοινοβούλιο.

Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.