Φρίκη: Άνδρας κατηγορείται ότι έκρυβε στον καταψύκτη το τεμαχισμένο πτώμα της συντρόφου του

Φρίκη: Άνδρας κατηγορείται ότι έκρυβε στον καταψύκτη το τεμαχισμένο πτώμα της συντρόφου του

Ένας άνδρας από το Οχάιο κατηγορείται ότι έκρυψε τα λείψανα της αγνοούμενης πρώην φίλης του στον καταψύκτη που αγόρασε όταν η καινούρια σύντροφός του μετακόμισε στο σπίτι του.

Όταν η Κατρίνα Λέιτον εγκαταστάθηκε τον περασμένο μήνα στο σπίτι του Αρτούρο Νοβόα στο Γιανγκστάουν του Οχάιο άρχισε να χρησιμοποιεί το τηλέφωνο της αγνοούμενης, να οδηγεί το αυτοκίνητό της και να φροντίζει τον σκύλο της, σύμφωνα με το κατηγορητήριο που συνέταξε η τοπική αστυνομία.

Η Λέιτον και ο Νοβόα κατηγορούνται προς το παρόν μόνο για περιύβριση νεκρού. Το πτώμα, που η αστυνομία εικάζει ότι είναι της Σάνον Γκρέιβς, βρέθηκε το περασμένο Σάββατο τεμαχισμένο, μέσα σε πολλές σακούλες, στον καταψύκτη, από τη σύζυγο του ιδιοκτήτη του σπιτιού.

Ο Νοβόα είχε παρακαλέσει τον ιδιοκτήτη να μεταφέρει τον καταψύκτη στο υπόγειο επειδή είχε κοπεί το ηλεκτρικό ρεύμα και εκείνος “δεν ήθελε να χαλάσει το κρέας” με το οποίο ήταν γεμάτος. Είχε κλειδώσει όμως τον καταψύκτη με λουκέτο, γεγονός που κίνησε τις υποψίες της συζύγου του ιδιοκτήτη, η οποία αποφάσισε να παραβιάσει τη συσκευή.

Η εξαφάνιση της Σάνον Γκρέιβς δηλώθηκε στις 22 Ιουνίου, όμως οι συνάδελφοι και οι συγγενείς της την είδαν τελευταία φορά τον Φεβρουάριο. Ο ιατροδικαστής δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει ότι το πτώμα που βρέθηκε στον καταψύκτη είναι όντως της γυναίκας, ούτε έχει εξακριβώσει τα αίτια του θανάτου της.

“Ουσιαστικά, η δεσποινίς Λέιτον μετακόμισε στο σπίτι του κ. Νοβόα και άρχισε να ζει τη ζωή της Γκρέιβς (…) να χρησιμοποιεί το τηλέφωνό της, να φροντίζει τον σκύλο της”, είπε η εισαγγελέας Ντέινα Λαντζ.

Το ζεύγος παραμένει στη φυλακή και ενδέχεται να τους απαγγελθούν και άλλες κατηγορίες όταν επιβεβαιωθεί η ταυτότητα του θύματος.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter