Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Φρίκη! Δασκάλες έδεσαν δίχρονα κοριτσάκια για «τιμωρία»

Έναν φρικώδη τρόπο τιμωρίας "επινόησαν" δυο δασκάλες σε σχολείο της Ταϊλάνδης για να "βάλουν στη θέση τους" δυο δίχρονα κοριτσάκια επειδή ...έσκιζαν χαρτιά. 

Τα έδεσαν χειροπόδαρα και τους κάλυψαν τα μάτια. Έτσι, σύμφωνα και με τον διευθυντή του σχολείου που επικροτεί την ...διαδικασία "μαθαίνουν να συγκεντρώνονται"!!!

Ευτυχώς όμως, ένας άλλος δάσκαλος του σχολείου, όταν είδε τα παιδιά δεμένα, σοκαρισμένος τα φωτογράφισε και έδωσε τις φωτογραφίες στους γονείς τους οι οποίοι -όπως ήταν φυσικό- αντέδρασαν έντονα.

Oπως μετέδωσε η Daily Mail, οι δυο δασκάλες που έδεσαν τα κοριτσάκια καλούνται τώρα να πληρώσουν ψυχική οδύνη σε γονείς και μικρά, ενώ το σχολείο βρίσκεται κάτω από το μικροσκόπιο επείγουσας έρευνας για τις ...παιδαγωγικές του μεθόδους. 

Τα δυο κοριτσάκια δέθηκαν, ως τιμωρία, μπροστά στους έντρομους συμμαθητές τους επειδή εκνεύρισαν τις δασκάλες τους. 

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης ωστόσο είναι ότι το σχολείο επισήμως υποστηρίζει τις δασκάλες! 

Μετά την δημοσίευση των φωτογραφιών έχει ξεσπάσει σάλος. Ο πατέρας ενός από τα κοριτσάκια επικοινώνησε με την αστυνομία άμεσα  "Ο δάσκαλος που μου έδωσε τις φωτογραφίες μου είπε ότι δυο δασκάλες με αυτόν τον τρόπο τιμώρησαν την κόρη μου και την φίλη της. Υπάρχουν κατηγορίες ότι ένα άλλο κοριτσάκι τιμωρήθηκε με ξύλο αλλά δεν υπάρχουν φωτογραφικές αποδείξεις για αυτό."

Σύμφωνα με τις καταγγελίες οι δασκάλες είπαν στις μικρούλες "κλείστε τα μάτια σας" και μετά τους έβαλαν λευκό χαρτί και το στερέωσαν με μπλε ταινία. Στη συνέχεια τις ξάπλωσαν και τις έδεσαν.

Ο δάσκαλος που τα βρήκε σε αυτή την κατάσταση είπε πως "έκλαιγαν, έτρεμαν και ήταν κατατρομαγμένα". Μάλιστα πρόσθεσε πως "Οι δασκάλες τα απείλησαν" προκειμένου να μην φέρουν αντίσταση και να μην μιλήσουν.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.