Φρίκη στη Ρωσία: Ερωμένη δολοφόνησε τον εραστή της και την γυναίκα του και έπνιξε 2 παιδιά τους

Φρίκη στη Ρωσία: Ερωμένη δολοφόνησε τον εραστή της και την γυναίκα του και έπνιξε 2 παιδιά τους

Ερωμένη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον εραστή της και την γυναίκα του και έπνιξε δυο από τα παιδιά τους. Η ιστορία, που ξεπερνά κατά πολύ το σενάριο της «Μοιραίας Σχέσης» όπου η Γκλέν Κλόους κυνηγά ανήλεα τον Μάικλ Ντάγκλας, έχει συγκλονίσει την Ρωσία.

Σύμφωνα με την Daily Mail που επικαλείται ρωσικά μέσα ενημέρωσης, η Σουζάνα Σβαρτς σκότωσε με μαχαίρι τον εραστή της και την γυναίκα του και στη συνέχεια έπνιξε στην μπανιέρα δυο από τα παιδιά του ζευγαριού ηλικίας 4 και 6 χρόνων. Όμως το μένος της δεν σταμάτησε εκεί. Έβαλε και φωτιά στο διαμέρισμα του ζευγαριού για να καλύψει τα ίχνη του τετραπλού φονικού!

Σύμφωνα με την αστυνομία η 25χρονη ερωμένη ομολόγησε πως σκότωσε πρώτα τον 35χρονο ρώσο οικονομολόγο Vladislav Saaya και στην συνέχεια την 35χρονη γυναίκα του Lilia. Μετά γέμισε την μπανιέρα νερό και έπνιξε τα δυο κοριτσάκια.

Τέλος έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα που βρίσκεται στην περιοχή Tuva.

Η αστυνομία ερευνά αν η και 19χρονη αδελφή της ερωμένης, η Μελίνα, εμπλέκεται στα φονικά.

Η μεγαλύτερη κόρη του ζευγαριού, η 12χρονη Aiza, δεν βρισκόταν σπίτι την στιγμή των φρικιαστικών φονικών και έτσι γλίτωσε.

Σύμφωνα με τους Siberian Times η Σουζάνα ήταν ερωμένη του Vladislav και πήγε να τον επισκεφθεί με την αδελφή της. Το δημοσίευμα συνεχίζει: «Έπιναν αλκοόλ όταν ξαφνικά γύρισε σπίτι η γυναίκα του Lilia με τα παιδιά. Η γυναίκα του ξεκίνησε να τσακώνεται με την ερωμένη και ο καβγάς ξεκίνησε. Η αδελφή της ερωμένης, Μελίνα, επιμένει πως τότε έφυγε από το διαμέρισμα. Και όταν γύρισε, είδε το τετραπλό φονικό που είχε διαπράξει η αδελφή της.

Ανώνυμος φίλος της οικογένειας, ανέφερε στα τοπικά ΜΜΕ ότι έπεσε από τα σύννεφα όταν έμαθε πως Vladislav είχε ερωμένη. «Αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο και ξεκίνησε να δουλεύει ως οικονομολόγος. Η γυναίκα του ήταν λογίστρια. Δεν μπορώ να καταλάβω πως έγινε όλο αυτό. Η πόλη μας είναι πολύ μικρή, όλοι μιλούν για αυτή την φριχτή τραγωδία. Ήταν παραδειγματικός οικογενειάρχης, δεν ήταν από τους ανθρώπους που κάνουν παράλληλες σχέσεις. Ούτε καν έπινε».

Μια γυναίκα της περιοχής είπε πως η ερωμένη είναι ένα πανέμορφο κορίτσι, πολύ έξυπνη από καλή οικογένεια και πως έχει έναν τρίχρονο γιο. Δεν έχει γίνει γνωστό αν ο γιος της ήταν παιδί του εραστή της. Η μικρότερη αδελφή της μάλιστα έχει δυο παιδιά . «Είμαι σοκαρισμένη. Πώς είναι δυνατόν να έκαναν κάτι τέτοιο; Είναι και οι δυο μάνες, πως μπόρεσαν να σκοτώσουν παιδιά;» είπε η γυναίκα στους Siberian Times.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter