Φρίκη στην Αθήνα: Καθηγητής μουσικής ομολόγησε ότι ασελγούσε σε ανήλικα παιδιά και φωτογράφιζε τις πράξεις του

Φρίκη στην Αθήνα: Καθηγητής μουσικής ομολόγησε ότι ασελγούσε σε ανήλικα παιδιά και φωτογράφιζε τις πράξεις του

Συνελήφθη εξηντάχρονος καθηγητής μουσικής, σε ωδείο της βορειοανατολικής Αττικής, κατηγορούμενος για ασέλγεια σε μικρές μαθήτριές του.

Ο συλληφθείς, που είναι χωρισμένος και πατέρας δύο παιδιών, ασέλγησε, σύμφωνα με την αστυνομία, σε δύο κορίτσια, 9 και 11 ετών, ενώ διερευνάται και ανάλογο περιστατικό σε βάρος 9χρονης. Ο δράστης την ώρα που ασελγούσε στις μικρές μαθήτριές του, φωτογράφιζε τις αποτρόπαιες πράξεις του.

Ο 60χρονος, ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία, ομολόγησε τις αρρωστημένες πράξεις του, συνελήφθη μετά από καταγγελία των γονέων του 9χρονου κοριτσιού, που τους αποκάλυψε το τι ακριβώς συνέβαινε όταν πήγαινε για το μάθημα μουσικής, ενώ λίγο καιρό πριν τους είχε πει ότι δεν ήθελε να ξαναπάει στο ωδείο.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του παιδόφιλου, καθώς και σε σωματική έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Δύο ηλεκτρονικοί φορητοί υπολογιστές, εξωτερικός σκληρός δίσκος και μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, δύο πιστόλια, δίκαννο με κομμένη την κάνη και το κοντάκι, κάνη, κλείστρο, έξι μαχαίρια και δύο πτυσσόμενες ράβδοι, 549 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, δύο φυσίγγια και δύο κάλυκες κυνηγετικού όπλου, καθώς και δύο ψηφιακοί δίαυλοι.

Ο συλληφθείς, που κατηγορείται για αποπλάνηση παιδιών κάτω των δώδεκα ετών, κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή.

Παράλληλα ο 60χρονος διέθετε οπλοστάσιο καθώς, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, καθώς και σε σωματική έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-(2) ηλεκτρονικοί φορητοί υπολογιστές,

-εξωτερικός σκληρός δίσκος, και

-μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή,

-(2) πιστόλια,

-δίκαννο με κομμένη την κάνη και το κοντάκι,

-κάνη, κλείστρο, (6) μαχαίρια και (2) πτυσσόμενες ράβδοι,

-πεντακόσια σαράντα εννέα (549) φυσίγγια, διαφόρων διαμετρημάτων,

-(2) φυσίγγια και (2) κάλυκες κυνηγετικού όπλου και

-(2) ψηφιακοί δίαυλοι.

Σε δηλώσεις του αναφορικά με την υπόθεση ο διοικητής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ανέφερε:

«Για την υπόθεση αυτή έχουν διερευνηθεί μέχρι τώρα τρία περιστατικά και έχουν ταυτοποιηθεί δυο από αυτά, ενώ η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη για τη διακρίβωση και πιστοποίηση και άλλων συναφών περιπτώσεων.

Οι κατηγορίες που βαρύνουν τον συλληφθέντα είναι αποπλάνηση ανήλικων, κατάχρηση ανήλικων σε ασέλγεια κατά συρροή και εξακολούθηση, πορνογραφία ανήλικων και παράνομη κατοχή και οπλοφορία, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε μεταξύ των άλλων και οπλισμός.»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter