Φρίκη στην Ηλεία: Σκότωσαν και τεμάχισαν Πακιστανό εργάτη

Φρίκη στην Ηλεία: Σκότωσαν και τεμάχισαν Πακιστανό  εργάτη

Το τεμαχισμένο πτώμα, Πακιστανού εργάτη ανακάλυψαν οι αστυνομικοί σε αγροτική τοποθεσία, κοντά στη Βαρβάσαινα στην Ηλεία. Το θύμα, περίπου 30 ετών, είχε εξαφανιστεί από τις 20 Μαρτίου.

Οι δράστες είχαν αποκεφαλίσει το πτώμα, το είχαν κόψει στη μέση και είχαν κόψει το χέρι του. Εως αργά το βράδυ της Παρασκευής είχαν προσαχθεί τουλάχιστον δύο Πακιστανοί που φέρονται να εμπλέκονται στη δολοφονία, ο ένας ως βασικός δράστης και ο δεύτερος ως συνεργός. Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εξετάζουν το ενδεχόμενο να εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, το θύμα ήταν τεμαχισμένο με άγνωστο εργαλείο. Δολοφονίες μεταξύ αλλοδαπών εργατών όπως Πακιστανών ή Μπαγκλαντέζων και η ταφή των θυμάτων σε απόμερα σημεία, έχουν συμβεί και άλλες φορές στο πρόσφατο παρελθόν. Τελευταία φορά στην Ηλεία είχαν απασχολήσει δύο υποθέσεις όπου δύο Πακιστανοί σε διαφορετικά περιστατικά είχαν βρεθεί νεκροί και θαμμένοι ο ένας στην περιοχή της Ανδραβίδας και ο άλλος στην περιοχή της Κεραμιδιάς.

Πηγή: ilialive.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter