Φρίκη στην Ινδία: Αποκεφάλισε και έφαγε 7χρονο! (Προσοχή! Σκληρές φωτογραφίες)

Φρίκη στην Ινδία: Αποκεφάλισε και έφαγε 7χρονο! (Προσοχή! Σκληρές φωτογραφίες)

Μια φρικιαστική ιστορία κανιβαλισμού συγκλονίζει το διαδίκτυο. 

Μητέρα στην Ινδία βρήκε τον 20χρονο ναρκομανή γιο της Nazim Miyan πάνω από το πτώμα 7χρονου παιδιού. Ο 20χρονος είχε σκοτώσει, αποκεφαλίσει, διαμελίσει και φάει κομμάτια του μικρού παιδιού. 

Όλα ξεκίνησαν όταν η μητέρα του 20χρονου βρήκε τον γιο της σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην Αμαρίγια της Ινδίας. Εκεί ήρθε μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα που την έκανε να πάθει σοκ. 

Ο γιος της βρισκόταν δίπλα στο πτώμα ενός μικρού παιδιού, το οποίο ήταν αποκεφαλισμένο και φριχτά διαμελισμένο. Ο 20χρονος δράστης, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail ήταν ναρκομανής, και φέρεται πως δόλια πήρε το 7χρονο αγόρι μακριά από τους φίλους του. 

Όταν αστυνομικοί έφτασαν ειδοποιημένοι στο σημείο έμειναν αποσβολωμένοι από το φρικώδες θέαμα. “Το 7χρονο αγόρι βρισκόταν στο πάτωμα αποκεφαλισμένο και δίπλα, βρισκόταν το κεφάλι του. Έλειπαν κομμάτια δέρμα και εσωτερικά όργανα, ενώ υπήρχε παντού στο δωμάτιο αίμα.   

Ο 20χρονος φερόμενος ως δράστης βρισκόταν δίπλα στο πτώμα και παραδόθηκε στην αστυνομία χωρίς καμία αντίσταση. Ωστόσο, ντόπιοι της περιοχής, μόλις τον είδαν να βγαίνει από το σπίτι έπεσαν πάνω του και τον χτυπούσαν προτού τον απομακρύνουν οι δράστες. 

Η αστυνομία βρήκε στο σημείο ένα μαχαίρι και ένα φτυάρι.

Έξω από το αστυνομικό τμήμα που οδηγήθηκε ο 20χρονος μαζεύτηκαν εκατοντάδες ντόπιοι ζητώντας τον θάνατο του δράστη. Ο 20χρονος κατηγορείται για απαγωγή και φόνο. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter