Φρίκη στην Κίνα: Τον αποκεφάλισε γιατί του χρέωσε ακριβά τα νούντλς… (Προσοχή! σκληρές εικόνες)

Φρίκη στην Κίνα: Τον αποκεφάλισε γιατί του χρέωσε ακριβά τα νούντλς… (Προσοχή! σκληρές εικόνες)

Ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Κίνα δολοφονήθηκε βίαια από πελάτη, επειδή …υπερχρέωσε τρία πιάτα νούντλς.

Ο 42χρονος εστιάτορας από την επαρχία Hubei δέχτηκε φριχτή επίθεση από έναν 22χρονο πελάτη επειδή χρέωσε λάθος τρία πιάτα νουντλς!

Μάλιστα ήταν τόση η οργή του για το “λάθος” που αποκεφάλισε τον εστιάτορα με μπαλτά και μετά τοποθέτησε το κεφάλι του μέσα σε καλάθι που βρισκόταν εκεί κοντά.

Ευτυχώς, οι θαμώνες του εστιατορίου έδρασαν γρήγορα και ειδοποίησαν την αστυνομία που έσπευσε και συνέλαβε τον δράστη. 

Ο κατηγορούμενος είχε παραγγείλει τρία πιάτα νουντλς και αργότερα ανακάλυψε ότι ο εστιάτορας τον είχε χρεώσει ένα γιουάν (0,14 λεπτά του ευρώ) παραπάνω για το ένα από τα τρία πιάτα από την αναγραφόμενη τιμή καταλόγου! 

Σύμφωνα με μαρτυρίες, και όπως μεταδίδει η Daily Mail όταν ο πελάτης διαμαρτυρήθηκε ο εστιάτορας του είπε “αν δεν μπορείς να το πληρώσεις μην το φας και φύγε”.

Ακολούθησε λεκτική διαμάχη των δυο, ενόσω οι πελάτες του εστιατορίου έτρωγαν, και λίγο αργότερα, ο 22χρονος άρπαξε ένα μαχαίρι και κατάφερε αλλεπάλληλες μαχαιριές στον εστιάτορα. Μετά έκοψε το κεφάλι του με μπαλτά και το πέταξε σε καλάθι με τα άπλυτα σκεύη.

Περισσότερα από 50 άτομα ήταν αυτόπτες στο περιστατικό και η αστυνομία κλήθηκε άμεσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα. Το 42χρονο θύμα ζούσε τα τελευταία 5 χρόνια μαζί με τον 11χρονο γιο του, μετά από διαζύγιο που είχε πάρει με την γυναίκα του. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter