Φρίκη στην Κομοτηνή: 15χρονος Ρομά φέρεται ως ο δολοφόνος του 6χρονου κωφάλαλου αγοριού (video)

Φρίκη στην Κομοτηνή: 15χρονος Ρομά φέρεται ως ο δολοφόνος του 6χρονου κωφάλαλου αγοριού   (video)

Ένας 15χρονος Ρομά φέρεται πως είναι ο δράστης της αποτρόπαιας δολοφονίας του 6χρονου κωφάλαλου αγοριού, που βρέθηκε σήμερα στην Κομοτηνή.

Ο 15χρονος Ρομά, φέρεται πως ομολόγησε την πράξη του μετά την προσαγωγή του. Σύμφωνα με επίσημες πηγές της αστυνομικής διεύθυνσης Ροδόπης φέρεται πως είπε ότι εκείνος σκότωσε τον 6χρονο κωφάλαλο αθίγγανο Μεχμεταλή Σεζάλ στον συνοικισμό της οδού Αδριανοπούλεως στην Κομοτηνή.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο φερόμενος ως δράστης, είναι επίσης κωφός όπως και το θύμα και είχε κρύψει το παιδί πίσω από έναν θάμνο στην αυλή ενός εγκαταλελειμμένου σπιτιού. Σε βάρος του 15χρονου σχηματίζεται δικογραφία.

Να υπενθυμίσουμε ότι το 6χρονο αγόρι είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του χθες το βράδυ και το πτώμα του εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι στην Κομοτηνή.

Οι αρχές πραγματοποιούν νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του μικρού αγοριού. Για την εξαφάνιση του 6χρονου από το σπίτι του, που βρισκόταν σε καταυλισμό τσιγγάνων, στην Κομοτηνή, είχε εκδώσει δελτίο «Amber Alert»  το “Χαμόγελο του Παιδιού”. 

Εξαγριωμένοι είναι οι κάτοικοι στο συνοικισμό Αλάν Κουγιού, όπου ζητάν το λιντσάρισμα του 15χρονου δράστη. 

Οι κάτοικοι μιλώντας στην κάμερα της «Φωνής Ροδόπης» ζητούσαν την εσχάτη των ποινών από τους συγκρατούμενους του. «Να τον σκοτώσουν» είπε χαρακτηριστικά γυναίκα της περιοχής η οποία κάλεσε παράλληλα την Πολιτεία να βάλει μια τάξη στη συνοικία καθώς επικρατεί φόβος με την συχνή παρουσία, ξένων προς αυτούς, κακοποιών στοιχείων.

Μάλιστα «Είχαν βιάσει 3 φορές τον δράστη στο παρελθόν» συμπλήρωσε η ίδια γυναίκα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter