Φρίκη στην Κρήτη: Βίαζε τη 13χρονη κόρη του φίλου του ρίχνοντάς του υπνωτικά κάθε βράδυ

Φρίκη στην Κρήτη: Βίαζε τη 13χρονη κόρη του φίλου του ρίχνοντάς του υπνωτικά κάθε βράδυ

Υπόθεση βιασμού 13χρονου κοριτσιού από 43χρονο απασχολεί τις δικαστικές Αρχές των Χανίων. 

Συγκεκριμένα, ο 43χρονος, ο οποίος συνελήφθη στα Χανιά ύστερα από ένταλμα σύλληψης της Ιντερπόλ, κατηγορείται ότι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είχε βιάσει 13χρονη, από το Βέλγιο, που βρισκόταν για διακοπές στην Κρήτη.

Οι έρευνες των Αρχών άρχισαν όταν η ανήλικη ανέφερε στη μητέρα της όσα βίωσε. Ακολούθησε η καταγγελία της μητέρας και η σύλληψη του 43χρονου, ο οποίος σήμερα, μετά τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε σε εισαγγελέα και ανακριτή παίρνοντας προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικότερα τα όσα έγιναν:

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού είναι ένα πολύ στενός φίλος του πατέρα του κοριτσιού.

Συγκεκριμένα η 13χρονη που μένει με τη μητέρα της στο Βέλγιο είχε έρθει το προηγούμενο καλοκαίρι στα Χανιά για να παραθερίσει δυο μήνες στο σπίτι του πατέρα της.

Ο στενός φίλος του πατέρα της, φέρεται ότι πήγαινε στο σπίτι και βίαζε συστηματικά το μικρό κορίτσι επί δυό μήνες.

Μάλιστα για να μην γίνει αντιληπτό τίποτα στον πατέρα της 13χρονης, ο “φίλος” φρόντιζε να ρίχνει στο ρόφημα του πατέρα ισχυρά υπνωτικά χάπια που τον έθεταν σε πλήρη λήθαργο για να μην καταλαβαίνει το παραμικρό.

Στη συνέχεια εκείνος βίαζε το κοριτσάκι απειλώντας το μετά να μην πει τίποτα σε κανέναν γιατί θα τους σκοτώσει.

Η 13χρονη αφού που επέστρεψε στο Βέλγιο, επιχείρησε δυο φορές να αυτοκτονήσει σύμφωνα με την καταγγελία. Η μητέρα της έψαξε το κινητό της και εκεί είδε έκπληκτη τα μηνύματα του δράστη καθώς και τις απειλές του. 

Τότε η μητέρα, του έστειλε μήνυμα υποδυόμενη ότι ήταν η 13χρονη. Εκείνος απάντησε στέλνοντας ένα πρόστυχο προσωπικό του βίντεο. Τότε ήταν που αποκαλύφθηκαν όλα.

Η μητέρα με το κορίτσι κατήγγειλαν τα πάντα στις αρχές και μετά από σήμα της Ιντερπόλ, προχώρησε η διερεύνηση και η σύλληψη από τις αστυνομικές αρχές Χανίων, του κατηγορούμενου που μένει μόνιμα στα Χανιά.

Πληροφορίες ΑΠΕ – ΜΠΕ / flashnews.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter