Φρίκη: Χιλιάδες έμβρυα βρέθηκαν στο σπίτι γιατρού που έκανε αμβλώσεις, στις ΗΠΑ

Φρίκη: Χιλιάδες έμβρυα βρέθηκαν στο σπίτι γιατρού που έκανε αμβλώσεις, στις ΗΠΑ

Πάνω από δύο χιλιάδες ιατρικώς διατηρημένα έμβρυα, βρήκαν οι συγγενείς στο σπίτι γιατρού που έκανε αμβλώσεις στην κομητεία Γουίλ του Ιλινόις των ΗΠΑ.

Οι συγγενείς του Ούλριχ Κλόπφερ, που πέθανε στις 3 Σεπτεμβρίου, είχαν πάει στο σπίτι του για να δουν τι τους είχε αφήσει, όταν εντόπισαν τα έμβρυα.  

Ο γιατρός διατηρούσε μια κλινική στο Σάουθ Μπεντ της Ιντιάνα, όπου έκανε αμβλώσεις και η οποία έκλεισε όταν ανακλήθηκε η άδεια, το 2015, επειδή δεν είχε αναφέρει στις Αρχές ότι έχει κάνει έκτρωση σ’ ένα 13χρονο κορίτσι και επειδή δεν είχε φροντίσει να είναι παρόντες και μέλη του νοσηλευτικού προσωπικού στη διάρκεια των επεμβάσεων.

Το κρατικό υγειονομικό τμήμα της Ιντιάνα είχε προηγουμένως καταθέσει καταγγελίες κατά της κλινικής, κατηγορώντας την ότι δεν διέθετε μητρώο ασθενών.

Ο Κλόπφερ είχε κάνει χιλιάδες εκτρώσεις σε πολλές επαρχίες της Ιντιάνα για αρκετές δεκαετίες, σύμφωνα με το South Bend Tribune.

Το γραφείο του σερίφη δήλωσε ότι οι αρχές βρήκαν 2.246 διατηρημένα έμβρυα, αλλά δεν είδαν στοιχεία ότι πραγματοποιήθηκαν ιατρικές επεμβάσεις στο σπίτι αυτό.

Ο Mike Fichter, πρόεδρος της Ινδιάνας Δικαίωμα στη Ζωή, δήλωσε σε δήλωσή του την Παρασκευή το βράδυ ότι «είμαστε τρομοκρατημένοι» από την ανακάλυψη των εμβρύων. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter