Φρίκη στα Γρεβενά: Τι λέει ο ιδιοκτήτης του στάβλου που βρέθηκαν τεμαχισμένα τα άλογα (Video)

Φρίκη στα Γρεβενά: Τι λέει ο ιδιοκτήτης του στάβλου που βρέθηκαν τεμαχισμένα τα άλογα (Video)

Προσοχή Σκληρές εικόνες 

«Τέσσερα άλογα, τα πυροβόλησαν. Τα τραβήξανε με το αυτοκίνητο, τα βάλανε σε μια γωνιά εκεί και τα ξεκοκαλίσανε», ανέφερε συγκλονισμένος ο ιδιοκτήτης των αλόγων στα Γρεβενά, για τον μαρτυρικό θάνατο των 5 αλόγων στην περιοχή Χελιμόδι της Σαμαρίνας Γρεβενών.

Όπως φαίνεται οι δράστες έφτασαν στην περιοχή, πυροβόλησαν τα άλογα και όταν τα σκότωσαν, άρχισαν, όπως δείχνουν οι εικόνες, να τα τεμαχίζουν. Ο στάβλος θύμιζε σφαγείο, όταν ο ιδιοκτήτης επέστρεψε για να τα ταΐσει.

Όπως εξομολογήθηκε στο Mega οι εικόνες που αντίκρισε τον αναστάτωσαν.

Δείτε επίσης: Θηριωδία στα Γρεβενά: Πυροβόλησαν, σκότωσαν και τεμάχισαν άλογα

Στον στάβλο υπήρχαν και άλλα άλογα που άρχισαν να τρέχουν και χάθηκαν στα βουνά. Ο ιδιοκτήτης τα αναζήτησε αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

 

Όπως αναφέρει η ΈΡΤ, ο ιδιοκτήτης των αλόγων έκανε καταγγελία στην αστυνομία όμως για την ώρα οι έρευνες δεν έχουν αποδώσει καρπούς.

«Έβγαλαν τα πόδια, έβγαλαν τα κρέατα από την σπονδυλική στήλη και τα πήρανε. Τα πήραν για φαγητό τώρα, δεν ξέρω. Πήραν τα μπούτια τα μπροστινά, τις πλάτες. Ένα σφαγείο, ένα μακελειό. Μιλάμε τέτοιο πράγμα ούτε τα αγρίμια», είπε στο τηλεοπτικό κανάλι.

Υποστήριξε πως δεν είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με κανένα, ωστόσο είπε πως ήταν μία στοχευμένη επίθεση. Εξήγησε πως ενδεχομένως κάποιοι να παρακολουθούσαν το σημείο και απλά να περίμεναν την κατάλληλη στιγμή.

Δείτε τις φωτογραφίες από το αποτρόπαιο έγκλημα 

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter