Φρίκη στα Χανιά: Νέα στοιχεία στο θρίλερ με το τεμαχισμένο πτώμα – Μακάβρια ευρήματα μέσα σε σακούλα

Φρίκη στα Χανιά: Νέα στοιχεία στο θρίλερ με το τεμαχισμένο πτώμα – Μακάβρια ευρήματα μέσα σε σακούλα
Φωτογραφία: Zarpanews.gr

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση του πρωτοφανούς εγκλήματος που αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, όταν εργαζόμενοι στο εργοστάσιο στην ΔΕΔΙΣΑ βρήκαν το κεφάλι ενός άνδρα συσκευασμένο μέσα σε μια πλαστική σακούλα, σύμφωνα με το Zarpanews.gr.

«Από την περαιτέρω έρευνα που πραγματοποιήθηκε βραδινές ώρες χθες Τρίτης στον χώρο διαχείρισης στερών αποβλήτων στα Χανιά, εντοπίστηκαν μέσα σε άλλη σακούλα επιπλέον ανθρώπινα μέλη, πόδια και σπλάχνα» αναφέρει η νεότερη ενημέρωση της αστυνομίας ενώ οι έρευνες στρέφονται πλέον προς την περιοχή του Ρεθύμνου, καθώς από εκεί φαίνεται ότι προήλθε ο μπλε κάδος ανακύκλωσης μέσα στον οποίο είχε πεταχτεί το κεφάλι.

Όσο για τα χέρια, θεωρείται πως είχαν περάσει σε προηγούμενες σακούλες καθώς «ένας εργαζόμενος είπε κάποια στιγμή ότι πέρασε σακούλα η οποία είχε έντονη δυσοσμία».

«Για ένα σοκαριστικό γεγονός για όλη την κοινότητα της ΔΕΔΙΣΑ.» έκανε λόγο ο γενικός διευθυντής της επιχείρησης, Κώστας Πατεράκης, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στο ZARPA RADIO 89,6 και τον Δημήτρη Παππά.

«Γύρω από τα ευρήματα υπήρχαν έγγραφα που παρέπεμπαν στο Ρέθυμνο» ανάφερε. Όπως τόνισε, οι εργαζόμενοι είναι σε κατάσταση σοκ:

« Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Κατά καιρούς έχουν βρεθεί επικίνδυνα υλικά αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ξανά και αυτοί οι άνθρωποι είναι σοκαρισμένοι. Αυτοί οι άνθρωποι πασχίζουν κάθε μέρα και παλεύουν για να κρατούν την πόλη καθαρή και να ανακτούμε υλικά από την ανακύκλωση.» τόνισε.

Πηγή: Zarpanews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter