Φρίκη στη Λάρισα: Ανήλικοι βίασαν 17χρονο με αναπτυξιακή διαταραχή – Ισχυρίζονται ότι το έκαναν για «πλάκα»

Φρίκη στη Λάρισα: Ανήλικοι βίασαν 17χρονο με αναπτυξιακή διαταραχή – Ισχυρίζονται ότι το έκαναν για «πλάκα»

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα από έναν 15χρονο κι ένα 17χρονο φίλο του συνέβη στην Λάρισα. Οι δύο ανήλικοι βίασαν έναν 17χρονο με αναπτυξιακή διαταραχή. Το συμβάν γνωστοποιήθηκε την Τρίτη, μετά από την καταγγελία της μητέρας του 17χρονου. Σύμφωνα με το onlarissa.gr, οι δράστες ισχυρίζονται ότι ήταν ένα «αστείο».

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην πλατεία Εργατικής Πρωτομαγιάς, στον Μεγάλο Προφήτη Ηλία, στη συνοικία της Νεράιδας, στη Λάρισα. Εκεί εξανάγκασαν τον 17χρονο σε γενετήσια πράξη. Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, ο 17χρονος δράστης, φίλος του 15χρονου κρατούσε το 17χρονο θύμα στο παγκάκι και ο 15χρονος τον εξανάγκασε σε ανοχή γενετήσιας πράξης, ενώ την ίδια στιγμή αναφερόταν στο θύμα με απαξιωτικά σχόλια.

Ο 15χρονος είπε πως έβαλε μόνο «το χέρι του, πάνω από το παντελόνι» του 17χρονου, αρνούμενος την κατηγορία και τα περί γενετήσιας πράξης. Άμεσα η μητέρα έκανε την καταγγελία το απόγευμα της Τετάρτης (1/11) και το ίδιο βράδυ αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. προχώρησαν σε προσαγωγές ανηλίκων.

Ο 15χρονος συνελήφθη και χθες οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας. Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό από κοινού, προκειμένου να απολογηθεί στην Ανακρίτρια. Η απολογία ενδέχεται να γίνει ακόμα και σήμερα Παρασκευή 3 Νοεμβρίου. Μέχρι τότε παραμένει κρατούμενος. Ο 17χρονος φίλος του ακόμα αναζητείται για να συλληφθεί.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter